Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Demjén Ferenc-koncert a Veszprém Arénában

Hatvanötödik születésnapja után egy nappal, december 22-én a Veszprém Arénában ad koncertet Demjén Ferenc; az énekes sztárvendége Presser Gábor lesz.

    “Rendhagyó koncertről van szó, mert közvetlenül karácsony előtt már nem szoktam fellépni. Pici, azaz Presser Gábor számomra nem vendég, hanem régi barát, gyermekkoruk óta ismerjük egymást, egy iskolába jártunk, később együtt írtunk dalokat” – mondta Demjén Ferenc a csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatón.
Az előadóművész megfogalmazása szerint 65 éves korát a fiatalok “nem veszik figyelembe”, mert rengeteg tinédzser, valamint húsz és harminc év feletti fiatal jár a koncertjeire. Hozzátette: valószínűleg azért, mert az évtizedek során egy olyan repertoárt sikerült összeállítania, amelyből mindenki tud válogatni.
Demjén Ferenc egy kérdésre válaszolva kiemelte, hogy kiváló zenésztársak lesznek a Veszprémi Aréna színpadán, és csaknem húsz éve játszik velük együtt: Menyhárt János gitározik, Závodi Gábor és Vass Attila billentyűzik, Kovács Barnabás basszusgitározik, Solti János dobol, Vincze Tamás ütőhangszereken játszik, Bársony Attila és Demeter György pedig vokálozik.
Fülöp István, a koncertet szervező Pannon Lapok Társasága marketingvezetője elmondta, hogy az 5500 férőhelyes Veszprém Arénába 7000 ember is befér, ha a játékteret is székekkel töltik meg.
Demjén Ferenc hagyományos évzáró budapesti koncertje december 30-án lesz a Papp László Sportarénában, előtte 27-én Pécsett is fellép.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.