Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Decemberben jön az új Amy Winehouse-lemez

December elején jelenik meg az Amy Winehouse kiadatlan dalait tartalmazó válogatáslemez. Az albumon három feldolgozás mellett olyan számok találhatóak, amelyek demóként vártak rögzítésre.

A lemez címe Lioness: Hidden Treasures lesz, az albumon szereplő 12 szám között van két olyan demófelvétel is, amelyet a júliusban elhunyt énekesnő saját lakásában vett fel saját gitárjátékával kísérve.
Salaam Remi, a lemez egyik producere elmondta: Amy Winehouse kiadásra érdemes dalait egyetlen albumon adják ki, nem várhatók a későbbiekben újabb és újabb számok a néhai énekesnőtől.
“Sokan nem értik meg, hogy Amy pályája csúcsán volt, mikor ezeket a számokat felvette. Amikor Miamiba jött, az egyfajta menekülés volt, és ezekkel a dalokkal dokumentálta az életét, a fájdalmát, magányát és hangulatát. Semmi értelme nem lett volna a fiókban hagyni ezeket a számokat” – mondta a producer.
Az eladásokból származó bevételek egy része (egy font minden eladott lemezből) az Amy Winehouse nevét viselő, szükséghelyzetben lévő fiatalokon segítő alapítványt gyarapítja majd.
(NME)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.