Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Debrecen főterén köszönti az új évet a Tankcsapda

Rendhagyó koncertet ad szilveszterkor Debrecen főterén a város népszerű rockzenekara, a Tankcsapda, amely első alkalommal lép fel az év közben számos rendezvénynek otthont adó Kossuth téren.
– A város azonnal rábólintott a Tankcsapda megkeresésére, hogy idén ők adhassák a hagyományos szilveszteri koncertet Debrecen főterén, a Nagytemplom előtt – mondta Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere szerdai sajtótájékoztatóján a cívisvárosban. Mint hozzátette, Debrecen városa folyamatosan nyomon követte a Tankcsapda pályafutását, amelynek fontos állomása volt az első Főnix csarnokbeli koncert.

Lukács László, a zenekar alapító frontembere mindenesetre hangsúlyozta: jövőre visszatérnek a Főnixbe.
“Régi vágyunk volt, hogy a város főterén is fellépjünk, de erre az elmúlt 21 évben nem került sor. Egy téli szabadtéri koncert a zenekar mellett a közönségnek is nagy kihívás lesz” – fogalmazott a zenész.
Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa arról beszélt, hogy a koncertre nem csak a régi törzsközönségüket és a “rockereket” várják.
“Azok is mindent látnak és hallanak majd, akik hátrébb állva kívánnak szórakozni, hiszen több kivetőt helyezünk el és a hangosítást is a Kossuth térhez fogjuk igazítani” – tette hozzá.
A koncert záró állomása lesz a Tankcsapda idei turnéjának, amely a zenekar fennállásának eddigi legnagyobb koncertsorozata és a hazai sportcsarnokok mellett Szlovákiát és Írországot is érintette.

kultura.hu
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.