Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

David Guetta: Nothing But The Beat

Legutóbb a 2009-es One Love című lemez kapcsán hallhattunk a párizsi sztár-DJ-ről, aki a When Love Takes Overrel, illetve a The Black Eyed Peas-nek készített I Gotta Feelinggel gurított hatalmasat. Jelenleg bármit megzabál a világ, amit ez a csávó csinál, ezért új lemezét is azonnal szétcincálta a közönség, még ha eredeti mozzanat egy szál sincs rajta.

Az eurodance-szupersztár új kiadványán számítani lehetett arra, hogy temérdek népszerű közreműködővel találkozhatunk, a zene pedig hozza azt a lakossági pop/dance vonalat, amit már megszokhattunk a francia DJ-től. Nem is tévedtünk, hiszen Guetta olyan rutinosan pakolta egymásra jellegzetes szintihangjait és dallamait, ahogy egy cukrász dob össze egy tortát.
Akárhogy is, a Nothing But The Beat első diszkjén, melyen az énekes dalok kaptak helyet, bármelyik track kislemez lehetne, ez pedig komoly teljesítmény, ugyanakkor aki bármelyik autotune-ozott énekkel oldalba döfött, instant Ibiza fílingben tocsogó számtól viszketést kap, annak a lemez felér egy háromnegyed órányi audio-kínzással.
A Where Them Girls At az első single, Flo Rida és a nagyszájú Nicki Minaj közreműködésével. Utóbbi egy meglehetősen jellegtelen külön számot is kapott (Turn Me On), ahogy további új versenyzők is szóhoz jutottak, köztük Sia és Jessie J. Snoop Dogg a Sweatben folytatja maradék hitelességének eljátszását, ebben a számban nem is énekel, nem is rappel, inkább csak úgy motyog, az Usherrel közös Without You viszont eltaláltabb nóta az emelkedett befejezésével. Azon nem csodálkozunk, hogy a will.i.am-féle Nothing Really Matters felépítése durván hasonlít az I Gotta Feelingére, az viszont érdekes, hogy a jó ideje a ciki kategóriába tartozó Timbaland sem tudta eléggé elcseszni a Dev erotikus énekével átfűtött I Just Wanna F-et.
A kettes számú diszken negyvenhat percnyi instrumentális zenét kapunk, ami azért érdekes, mert itt már nem lehet sztárokkal elsumákolni a dolgot – bizony villantani kell, ezért Guetta a Daft Punk és a Justice köpenye mögé bújt, és eredetinek megint csak nem nevezhető számokat pakolgatott össze.
A csávó jelenleg a csúcson van, egy remekül működő recepttel a zsebében, ezért esze ágában sincs kísérletezni, vagy önmagához képest tovább lépni. Most ismét ebből a receptből alkotott, a közönség pedig rákapott, nincs is ezzel baj. Megérdemlik egymást.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.