Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

David Guetta bemutat Budapesten

December 17-én, szombaton, a BURN és a DEADCODE PRODUCTION DIAMOND SERIES jóvoltából Budapestre látogat az idén második Grammy-díját is begyűjtő francia dance-ikon, DAVID GUETTA. Az idei esztendőben is óriásit taroló művész az ötödik szerzői nagylemezéhez, a “NOTHING BUT THE BEAT”-hez kapcsolódó világ körüli turné keretében érkezik a HUNGEXPO színpadára.

Az augusztusban megjelent “Nothing But The Beat” mind minőségében, mind pedig az eladási statisztikákat illetően méltó folytatása David korábbi szuperprodukcióinak. A vadonatúj albumon nem kisebb világsztárok kollaboráltak David-del, mint Snoop Dogg, Taio Cruz, Afrojack, Flo Rida, Akon, vagy éppen Usher. Nem csoda tehát, hogy fél év leforgása alatt a nagylemez meghódította többek között az Egyesült Államok (Billboard Dance Chart), Franciaország, Németország, Spanyolország, Belgium, és Portugália album-toplistájának csúcsát, illetve aranylemez státuszt ért el Ausztráliában, Belgiumban, Spanyolországban, és az Egyesült Királyságban is. A világszerte több millió eladott nagylemezzel, és több tíz millió eladott single-vel büszkélkedő zenész az idei esztendőben sem szenvedett hiányt egyéni elismerésekben. Amellett, hogy két kategóriában is jelölést kapott az MTV Music Awards-on, ismét bezsebelt egy Grammy-díjat Madonna “Revolver” című dalához készített remixével, illetve karrierje során elsőként sikerült a tekintélyes DJ Magazine “Top 100 DJs” közönségszavazását megnyernie.
A lemezbemutatón a “Nothing But The Beat” zenei anyaga mellett a korábbi David Guetta világslágerek is felcsendülnek majd, és természetesen a turnéra szabott világszínvonalú hang – és látványtechnika sem marad el.
A nagy érdeklődésre való tekintettel, felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét a korai érkezésre. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.