Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

DANCS ANNAMARI MEGÉRKEZETT KANADÁBA

Frankfurt érintésével, több mint 12  órás repülés után az erdélyi énekesnő  megérkezett Kanadába, ahol öt koncertet tart a Brantfordi , Windsori és Calgary-i magyar közösségeknek.
Az időeltolódás megszokása, a fáradság leküzdése most másodlagos szempont, hiszen vendéglátói máris vonzó  programokat szerveztek számára: ma éppen a Niagara vízeséshez lesz kirándulás. Amig Erdélyben a fagypontok mindennaposak, addig ott, kellemes 18 fokban  lehet sétálni. Holnap kerül sor az első két fellépésre, amelyről a portál olvasóit természetesen  tudósítjuk.
2001-ben koncerteztem New Yorkban, ami nagyon szép emlék maradt -nyilatkozta az énekesnő. -Ott kaptam az első meghívást Kanadába, sajnos a turné akkor nem jött össze, de végre most újra lehetőségem adódott, hogy oda is  eljussak. Lelkes emberek fogtak össze, hogy a koncertjeimet megszervezzék. Nagyon várom a találkozást az ottani közönséggel, hiszen a klipjeimet már ismerik a Duna TV-ből, a torontoi rádió pedig sokat  játszotta a dalaimat. Mivel minden korosztályt  meghívtak koncertjeimre, lesz  operett, nosztalgiazene és saját dalaim közül pedig olyan slágerek, mint az Erdély földjén, Édesanyám vagy a  Soha ne múljon el
A turné programja:

 • Március 20 – Brantford, Ontario 
  Petőfi Ház, 395 Park Road North  
  19.00 óra
 • Március 20 – Brantford, Ontario 
  Petőfi Ház, 395 Park Road North  
  23.00 óra
 • Március 21 – Windsor  , Ontario  
  790 Hanna Street 
  Mindszenthy Terem
   
  19.00 óra
 • Március 27 – Calgary,  Alberta 
  Magyar Ház,  
  23.00 óra
 • Március 28 – Calgary,  Alberta 
  Magyar Ház,  
  18.30 óra

A turné partnerei: Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület.
Az énekesnő, akárcsak a korábbi külföldi turnéin, most is mint Háromszék kulturális követe népszerűsíti szülőföldje nevezetességeit és ígéri, hogy részletesen beszámol az otthoni tájak, turisztikai célok szépségéről.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.