Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

DANCS ANNAMARI JANUÁR 28-ÁN SZEREPEL AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY ELŐDÖNTŐJÉN

A Budapesti Operettszínház művésze, Dancs Annamari saját szerzeményével bekerült az Eurovíziós Dalverseny magyarországi elődöntőjének legjobb 20 dala közé. A Dal című műsorban január 28-án és február 4-én válogatják ki a versenydalok közül azt a 4-4 szerzeményt, amelyek közül majd a február 11-i döntőben elválik, hogy ki képviselheti Magyarországot Bakuban.

Annamari FEEL című dalával január 28-án, szombaton szerepel. A műsort 20.15 órától ( romániai idő szerint 21.15-től)  élőben közvetíti az m1 és a Duna World (Duna II. vagy Duna Autonómia). A versenyszámokat a zsűri pontozza, ám a legtöbb közönség-szavazatot begyűjtő énekes is továbbjuthat.

A jó hír az, hogy Erdélyből is lehet majd szavazni az Orange és a Vodafone hálózatokból. Az sms-ek nem emeltdíjasak, de egy telefonszámról maximum 10 sms-t lehet küldeni. Annamari  számít az erdélyi nézőkre, és bízik abban, hogy úgy, mint az Aranyszarvas Fesztiválon, az ő közönsége ezúttal is kitart mellette.

– Nagyon szoros lesz a verseny január 28-án, a legnagyobb nevekkel vagyok egy csapatban, olyanokkal, akiket a kereskedelmi csatornák éjjel-nappal promoválnak. Nem izgulok, mert egy különleges produkciót készítünk a műsorba – meséli Annamari. – A Budapesti Operettszínház maximálisan támogatja az Eurovíziós elődöntőben való részvételemet, énekes- és táncoskollégák segítségével állítjuk be a háromperces showt Balogh-Barta Viki koreografálásában. Látványban és fantáziában nem lesz hiány. Egész héten próbáltunk, miközben én mandulagyulladással és antibiotikumokkal közdöttem, de hiszek abban, hogy amit megálmodtunk az Eurovíziós elődöntőre mindenkinek tetszeni fog, és otthonról is sokan fognak támogatni, szavazni!

Kiemelendő, hogy az Annamari jelenléte a döntőben és a dal megítélése a magyarországi média szerint kedvező.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.