Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Dallos Bogi most még közelebb enged minket magához

Megjelent az X-Faktor női mentorának új lemeze

Dallos Bogi három év után friss lemezzel jelentkezik, amely minden eddiginél személyesebb hangvételű dalokat tartalmaz. Az fiatal énekesnővel ez idő alatt is számos dolog történt: több klipje látott napvilágot, beturnézta az egész országot, ő lett az X-Faktor női mentora.

Dallos Bogi hat éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es „Épp Most’ című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amely nagyrészt a szerelem-szakítás-továbblépés témaköröket járta körbe. A „Közelebb” című EP 5 számot tartalmaz, ezek közül többet már ismerhetünk, ilyen például a ’Keresem a helyem’, amely már túl van az egy millió megtekintésen.

„Eddig úgy érzem, hogy a dalaimban és dalszövegeimben mindig próbáltam a legjobb színben feltüntetni magam. Ez az EP szövegvilágban a tökéletlenségek, hibák felvállalásáról szól. Mi van, ha a felszín alá nézünk. Ha közelebb engedlek látod a gyengeségeimet, hibáimat, kételyeimet, de jobban megérthetsz, megismerhetsz, megszerethetsz. Sokkal inkább koncepcióban gondolkoztam. Mindegyik dal, egy lelki állapot, egy életszakasz bemutatása. Fontosnak tartottam, hogy túllépjek a klisé témákon, és legyenek önelemző, önreflektív dalok. Dalonként váltakozik a magabiztosság és a sebezhetőség ábrázolása.” – mesélte a kislemezről Bogi, amelyen az összes dalt Wagner Emillel közösen írtak, és Somogyvári Dani hangszerelt.

A kialakult helyzet miatt sajnos a lemezbemutató koncertre egy ideig még várnia kell a közönségnek, de Bogi addig is számos meglepetéssel készül.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.