Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

D-Nasty : "Tükörbe nézek"

„Szókimondó  és természetes, dallamos és őszinte.” – röviden így jellemezhető a D-Nasty formáció „Tükörbe nézek” címmel megjelent maxi/demo CD-je.

A háromtagú csapat alapvetően rockzenét játszik, de a lemez mindhárom nótájában vonósok, padok és effektek kísérik el a dallamot, felvezetőként pedig skót duda is hallható.

Korábban gitárközpontú  alaprockot játszottatok, miért változtattatok a hangzáson?

  • Igen, kocsmarockot toltunk, imádtuk! Felelősségmentes zene volt az, amolyan boldog gyerekkor, ahol jót hőbörögtünk a kedvenc gondolatainkon, sör, csajok, stb. Aztán eljött az ideje, amikor akartunk valami tartalmasabbat. Ez az. Persze nem estünk a ló túloldalára, de a változás tisztán hallható.

Valóban nem, hiszen a 3 dalból kettő korábban is a repertoár része volt.

  • Így van. A „Teszek rá” című dalunk továbbra is arról szól, amiről eddig: foglalkozz a fontos dolgokkal! A „Tükörbe nézek” sem kapott új értelmet, ugyanaz vár a tükörben minket, mint eddig, és ez nem is baj. Az új hangzással viszont ég és föld a különbség a változatok között. A „Mohikán” című nóta viszont vadiúj, egy becsületes emberről, mint utolsó mohikánról szól. Ezt a dalt pl. a régi stílusban el sem tudom képzelni.

Klip is készült.

  • A „Tükörbe nézek” c. dalhoz, ez egy úgynevezett belépő szintű klip. Ott vagyunk, jól érezzük magunkat, ugyanakkor három külön karakter hétköznapjai fonódnak össze benne. Első klipnek tökéletes, funkcionális, mi szeretjük. J

Gondolom nem álltok meg 3 dalnál.

  • Dehogy, készülnek az új dalok. Emellett a jövő évi fellépéseket egyeztetjük, ezügyben szívesen fogadunk felkéréseket. A koncerteknek is megadjuk a módját, egy komplett show-al készülünk, fényekkel, füsttel és egyebekkel. Egy jó képességű és elszánt gitárosnak is örülnénk. A klip és a lemez egyébként ingyenesen letölthető a honlapunkon, de aki az eredeti CD-t szeretné, rajta bónuszként a klippel, annak is jut, ha megkeres minket. A Facebookon pedig egy egyedülálló nyereményjátékkal várunk mindenkit, amiről csak annyit mondok: a győztessel berúgunk.. 😀

www.d-nasty.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.