Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Csúcson a One Direction

A legújabb tini őrület, a One Direction karrierjének legelső, debütáló kiadványával megnyerte a legjobb brit kislemeznek járó BRIT Awardot, ráadásul a popcsapat olyan világsztárokat utasított ezzel maga mögé, mint Adele vagy a The Wanted! A “What Makes You Beautiful” című nótát a csapat elsöprő erejű rajongótábora szavazta a legelső, díjnyertes helyre. A győzelem bizonyára senkit sem ért váratlanul, hiszen a dalhoz készült videoklip is őrülten népszerű: több mint 57 milliós megtekintéssel jelenleg a YouTube 30. legnézettebb videója az egész világon!

Bár az 5 fiatal srácnak eddig egyetlen albuma jelent meg “Up All Night” címmel, az Egyesült Királyságban tartandó turnéjukra mindösszesen 12 perc alatt fogyott el 80 ezer jegy, így nem volt kérdés számukra, hogy a 2013-as évet is a turnézásnak kell szentelniük: ezúttal az Egyesült Királyság és Írország rajongói a szerencsések, akik élőben láthatják a One Direction varázslatot. De ne szaladjunk ennyire előre, a 2012-es év is éppen csak elkezdődött, és a fiúk máris óriási sikerekkel büszkélkedhetnek.
Hamarosan Észak-Amerikában csatlakoznak a Big Time Rush telt házas koncertsorozatához, így hatalmas tömegek előtt léphetnek fel olyan helyszíneken, mint Chicago, Toronto, Nashville vagy éppen New York.
One Direction sikere megkérdőjelezhetetlen, hiszen már legelső korongjukkal meghódították a világ legkülönfélébb országainak toplistáit. Az “Up All Night” című debütáló album első helyet ért el Olaszországban, Svédországban, a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban, Hongkongban és Thaiföldön, míg a 2. hellyelbüszkélkedhet Új-Zélandon és Írországban, de igazán nem kell szégyenkezniük amiatt sem, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban és Portugáliában a 3. helyet szerezték meg, míg Spanyolország, Finnország és Ausztrália listáinak 4. helyéig jutottak. Hazánkban a MAHASZ Top 40-es albumlistájának 6. helyét szerezték meg, ezzel is egyértelművé téve, hogy a magyar rajongók is imádják ezt az 5 brit fiatalt! A korong ráadásul tripla platina státuszt ért el Írországban, míg Új-Zélandon és Ausztráliában pillanatok alatt platina lett.
Úgy tűnik tehát, hogy a One Direction nem egy múló hóbort, nem egy hirtelen fellángolás, sokkal inkább napjaink egyik legsikeresebb és legígéretesebb popszenzációja, amely egy szempillantás alatt hódította meg az egész világot! Aktuális újdonságuk a “One Thing” című sláger, amely szintén példátlanul teljesít a YouTube-on: 1 hónap alatt már 20 millió fölött van a megtekintések száma!
További információk a One Direction magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán találhatóak.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.