Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Csézy: Ez az otthonunk

Csézy új dala 350 000 példányban jelent meg!
Csézy a Magyar Tudományos Akadémián vehette át új dalának 35-szörös platinalemezét, melynek zenéjét Menyhárt János, szövegét Miklós Tibor írta.  Ezen a sajtótájékoztatón mutatták be az énekesnõ új videoklipjét és azt a Magyarország szépségeirõl szóló kisfilmet is, melynek a betétdalává választották az  ‘Ez az otthonunk’ című dalát.
 
Az ‘Ez az otthonunk’ című dallal és az ‘Itthon a legjobb’ című kisfilmmel szeretnénk felhívni a figyelmet országunk szépségeire.
A Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Magyarok A Piacon Klub megbizásából, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság és a Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatásával készült ez a program. Évente közel 400 milliard forintot viszünk ki az orszagbol a külfoldi nyaralások céljából.  A dal és a film elkászitésének célja, hogy ismerjük meg, fedezzük fel Magyarország rejtett kincseit, és legyen újra divat ebben az országban nyaralni.  A dal és a kisfilm megjelenik még a Nők Lapjában és a Heti Válaszban.
 
A klip: http://www.youtube.com/watch?v=Mt55CLdnmAQ
A kisfilm: http://www.youtube.com/watch?v=fUf3vKdTuG4

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.