Sunday, June 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Crescendo depresszió ellen

Az egyre több rádióban debütáló Crescendo zenekar július 25-én ismét egy fergeteges bulira invitálta közönségét a Gödörbe. Ezen az estén a hermeneutikán volt a hangsúly, de a hupikék törpikéket és az ausztralopitekuszt is sikerült belezsúfolni egyetlen dalba, a közönség borzasztóan nagy örömére.
Misi és Áron már több alkalommal megörvendeztette a hallgatóságát gitárpopos, vidám hangulatú dalaival, nem kis sikert aratva. Hétfőn a Gödörben teltházas koncertet adtak, a publikum alig akarta őket leengedni a színpadról, így elég nehezen lett vége, de sajnos bekövetkezett.  A Königmutter, Titok, Az én hibám, Disco, 1986, Boldogságdal című dalok nélkülözhetetlenek a koncertjeikről és elmondható, hogy olyan sajátos energiával tudják a közönség boldogság hormonjait az egekbe repíteni, amire kevés mai magyar zenekar képes. Aki hétfőn bal lábbal kelt fel, az biztosan jobb lábbal feküdt le: nyugodtan fel lehetne írni receptre egy kis Crescendo zenét minden depressziósnak.

A zenekari tagok között lévő nagyszerű összhang minden dalban érezhető volt, a  kommunikációjuk a közönség felé nagy tapasztalatot tükröz, bár ez nem feltétlenül meglepő, hiszen Misinek már van gyakorlata a humor áradat szétszórásában, Zebra című műsora minden héten pénteken fantasztikusan fiatalos hangulatot varázsol a budapesti Radio Q  hallgatóinak.

Aki nem bírja ki a következő koncertig, ami várhatóan szeptemberben lesz, az aCrescendo oldalán letöltheti a dalokat ingyenesen.
Bényei Gabi
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.