Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Compact Disco: Icon EP

Hazánk egyik elsőszámú electropop/disco house produkciója, a Compact Disco tavaly is kedveskedett Mikulás-ajándékkal a rajongóknak: akkor ingyenesen letölthetővé tette első, Fonogram-díjas albumát. Most azt a két Ákos-feldolgozást kaphatja le bárki ingyen és bérmentve, amelyeket az MTV Icon bulin adott elő a csapat.

Ákos-számokat amúgy is okos dolog feldolgozni, hiszen várható, hogy az énekes többszázezres rajongótábora azonnal ráharap a dologra. A Compact Disco elegánsan nyúlt a dalokhoz, remixeik nem radikálisan, de elég eredetiek ahhoz, hogy bárki számára ínycsiklandóak legyenek.
Az EP címe nem az Ákos-dalra, az Ikonra (ezért is írták előbbit c-vel), hanem arra rendezvényre utal, ahol először csendültek fel ezek az átiratok. Ellenben a Minden ami szép volt szolidabb verziója, illetve az Indiántánc markánsabb feldolgozása meghallgatható, valamint egy extra dal is helyet kapott a minialbumon: a Feel The Raint Ákos alkotótársa, billentyűse és bizgentyűse, Szakos Krisztián tutujgatta meg.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.