Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Cloud 9+: Breathe In

Cloud9+_BreatheInA Cloud 9+-t 2011-ben alapította Tóth Bertalan (gitár, billentyű), Koller Márk (dob, sampling) és Biksi Gábor (basszusgitár). A formáció két frontemberrel működik: Szivák Zsolt (ének) tavaly megnyerte a VOLT Fesztivál hangja versenyt, Kayode Ábel (MC) pedig Nigériából költözött Magyarországra. Zenéjükben kiválóan keverik a drum and bass-t, a dubstepet, a hip-hopot és a rockot, a végeredményt pedig ők maguk rockstepnek hívják.  2013. januárjában debütáltak a Supernova című számmal, melyhez saját maguk készítettek klipet. Ennek a videónak köszönhetően figyelt fel rájuk a Magneoton kiadói és menedzsment szárnya is, és azonnali hatállyal le is szerződtette a tehetséges és úttörő bandát.

Az új klip már a profi és széles körben elismert Studio-X csapatával készült (rendező: Derzsy András/Brain, operatőr: Temesi Ádám/Zed). A forgatás a budapesti Bródy ház nevű művészeti komplexumban, valamint a Retox Bárban találáható Tag-lakban zajlott május elején. A videóban a zenekar és barátai megmutatják, milyen a vérbeli rockstep életérzés és egy ütős Cloud 9+ házibuli!

Íme a klip: http://www.youtube.com/watch?v=37ftXSit7Mc

[youtube width=”500″ height=”300″]37ftXSit7Mc[/youtube]

A Cloud 9+-t élőben legközelebb 2013. május 30-án, azaz most csütörtökön este 8 órától lehet megnézni/meghallgatni a Dürer Kertben.

Az esemény: https://www.facebook.com/events/106913832846195/?fref=ts

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.