Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

CHRISTINA PERRI KARÁCSONYI EP-JE

Christina Perri - 1 - photo by Francois BertheirCHRISTINA PERRI KARÁCSONYI EP-JÉN EGY ÚJ DAL, A  “SOMETHING ABOUT DECEMBER” MELLETT OLYAN SZTÁROK KARÁCSONYI DALAI KAPTAK HELYET, MINT PL. A THE CARPENTERS, CHARLES BROWN, VAGY JOHN & YOKO;

AZ “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS” OKTÓBER 16-ÁN ÉRKEZIK

Christina Perri bejelentette, hogy 2012. október 16-án egy különleges karácsonyi EP-t jelentet meg  “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS” címmel.

A kiadványon egy vadiúj saját dal, a “Something About December” mellett helyet kapott pl. a The Carpenters “Merry Christmas Darling”-ja és Charles Brown “Please Come Home For Christmas”-e.  A hatszámos lemezen, melynek producere a Grammy-díjas David Hodges (Evanescence, Kelly Clarkson), új köntösbe öltöztették a Plastic Ono Band klasszikusát, a “Happy Xmas (War Is Over)”-t, Michelle Branch, LP, Bushwalla, és a Boys Like Girls-ös Martin Johnson közreműködésével.

“Egész életemben egy ilyen album elkészítésére vágytam” -kommenteli a kiadványt Perri. – “A családomban nagyon nagy dolog a karácsony, ezeket a dalokat pedig hároméves korom óta énekeltem. Az EP kedvenc karácsonyi dalaim gyűjteménye, és bónuszként ott van rajta a “Something About December”, melyet a testvéremmel írtunk, és arról szól, hogy bárhogy is vagyunk a világban, a karácsony ott van velünk a szívünkben.”

További infók: www.christinaperri.comwww.facebook.com/ChristinaPerriMusichttp://twitter.com/christinaperri,www.myspace.com/christinaperriwww.youtube.com/lovemspenny, és www.atlanticrecords.com.

CHRISTINA PERRI

“A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS”

(Atlantic Records)

Október 16.

  1. There’s Something About December
  2. Happy Xmas (War Is Over)
  3. Ave Maria
  4. Merry Christmas Darling
  5. Have Yourself A Merry Little Christmas
  6. Please Come Home For Christmas

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.