Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Cher újra aktív

120626085254-entcher-june-2012-story-topÚgy tűnik a pop díva mégsem köszönt el végleg a színpadtól, – bár 2002 és 2005 között közel 300 búcsúkoncertet tartott – hiszen nemrég a Twitteren adta hírül, hogy egy, az életét bemutató Broadway musicalen dolgozik, emellett új lemezének anyagán és egy újabb koncertturné leszervezésén is munkálkodik.

Hogy pontosan mikorra készül el a musical, arról egyelőre nincs információ, mert mint ahogy a pop díva fogalmazott: „Egy musical megírása  roppant lassú és hosszú folyamat.” A hírek szerint a musical 3 részből fog állni, mindegyik Cher életútjának 1-1 kiemelkedő szakaszát mutatja be. Gigaprodukció lévén mindehhez természetesen 3 énekesnő dukál, akik az adott korszak Cher-jét fogják életre kelteni a színpadon. Az első etap a kezdeteket és az ex-férjével, Sonny Bonóval eltöltött éveket idézi fel. A második rész a Believe nagylemez időszakát állítja színre, mikor Cher folyamatosan a Billboard Hot 100 slágerlistát ostromolta dalaival. Végül a harmadik felvonás a mai Chert hozza közel rajongóihoz.

A musical csupán csak egy a számos munka közül, melyen az énekesnő épp dolgozik. Legújabb nagylemezének anyaga is épp most kerül a véglegesítés fázisába. Ha elkészül, ez lesz a 2002-esLiving Proof óta az első, sorban pedig a 26. lemeze. Egyelőre annyi biztos, hogy lesz rajta egy duett Lady Gagával. A tervek szerint a rajongók idén karácsonykor már a fa alatt hallgathatják a dalokat.

Végezetül arról Twittelt az extravagáns szettjeiről is ismert csillag, hogy egy izgalmas és nagyszabású koncertturné, a Never Can Say Goodbye tour  színpadi munkálataival is foglalatoskodik. Annak ellenére, hogy egyszer már jó hosszasan elköszönt, az elmúlt három évben sem mellőzte a rivaldafényt, hiszen 2008 és 2011. között Las Vegas-ban lépett fel a híres Colosseum exkluzív sztárjaként.

http://www.music.hu/hirek/10496/cher_ujra_aktiv

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.