Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Chain Bridge Pop – Engedd szabadon

„Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra.”

 Nézd meg a klipet itt:

– Az engedd szabadon mindig is a zenekar kedvence volt, ezért kifejezetten kötődünk hozzá mindnyájan. Bár ez egy viszonylag régi dal – a még gyerekcipőben járó ’csénbridzspop’ korszakban született meg négy éve – most nagyon aktuálissá vált a mondanivalója… – foglalja össze Hajdu Erik, énekes-gitáros, a dal zeneszerzője és szövegírója.

„A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét.”

– A dal az igazi felszabadultságról szól. Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra. „Legbelül a felnőtt, a legvénebb is gyerek” – Ez mindenkinek szól, kortól, nemtől független. „A tavasz meg a nyár, megőszülvén vár telet” – Az idő folyamatosan megy és csak megy…, észre sem vesszük mennyire telik, de magával hozza azt a gondolatot, hogy bár vannak rossz dolgok az életben, végül minden jóra fordul. A legfontosabb dolog az, hogy mi vagyunk egymásnak és egymásért is. A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét. – fejti ki Erik a dal gondolatiságát.

– A klipforgatáshoz béreltünk egy régi Ikarus autóbuszt, ami a videó egyik fontos kelléke is egyben. A videóban szereplő kisfiú és anyuka lelkiismeretesen, 100%-ig a szerepükbe bújva játszották el a különböző szituációkat. Az egész forgatási nap egy nagy kaland és felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára. – meséli az élményeiket az énekes, szerző.

 

Facebook: https://www.facebook.com/chainbridgepop

Instagram: https://www.instagram.com/chainbridge…

Web: http://chainbridgepop.hu

Spotify: https://open.spotify.com/artist/46dO5…

Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/ch…

Deezer: https://www.deezer.com/en/album/77042822

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.