Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Buli utolsó vérig…

Ha Erdélyben turnézik a Desperado együttes úgy látszik, mindig történik valami érdekes vagy szokatlan a csapattal!

Az Erdőfülén rendezett buli előtt Betti lett rosszul, de oly módon, hogy a baróti korházba kellett szállítani kivizsgálás céljából. A bölöni fellépés előtt pedig Zsoltinak gyulladtak be a hangszálai annyira, hogy már egy hang sem jött ki a torkán néhány órával a fellépés előtt. Ráadásul a feszített tempó miatti nagy sietségben még az útról is leszaladtak autójukkal egy durrdefekt következtében… Ám mindezek a kellemetlenségek sem tudták eltántorítani a zenekart attól, hogy megtartsa lekötött fellépéseit és a szép számú rajongó tábor semmit sem vegyen észre ezekből a problémákból.

– Számunkra mindig kivételes alkalom, ha itt játszhatunk –mondja Zsolti a zenekar frontembere. – A közönség azért jön ki a fellépéseinkre, mert minket akar látni, a dalainkat akarja hallani – Nem foszthatjuk meg őket ettől az örömtől.

Majd az énekesnő, Betti folytatta a gondolatmenetet: – A korházban is végig arra gondoltam, hogy kérek valami gyors fájdalom csillapítót és valahogy össze kell, drótozzam magam a fellépésre. Nem érdekelt, hogy az orvos azt mondta, jobb lenne, ha pihennék -…

A fellépések végül kitűnő hangulatban zajlottak és a jelenlévők valóban semmit nem vettek észre a viharos előzményekből…

– A vendéglátóink szívüket, lelküket kiteszik értünk, a fellépések nagyon jó hangulatban telnek. Ilyen élményekért érdemes vállalnunk a kockázatot. – zárja le az okfejtést Zoy a Desperado dalszerzője!

Az együttes legújabb slágere a Fütyülök rád, már több erdélyi rádió toplistájának áll az első helyén és emiatt sokkal több felkérés is érkezik számukra Székelyföldről. A bulik sikere pedig kárpótolja az együttest az apró kellemetlenségekért!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.