Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Bukarestben Bon Jovi: megérte!


Foto: Mediafax

Feje tetejére állította Bukarestet a Bon Jovi zenekar vasárnap esti, 50 ezer néző előtt tartott koncertje. A parlament előtti Alkotmány téren tartott, több mint három órás eseményre már több mint egy hete készült a román főváros: a parlament és a mellette levő minisztériumi épületek felé vezető utcákat lezárták, az amúgy is mindig gondot jelentő parkolás problémája pedig az őrületbe kergette a bukaresti sofőröket.

„De megérte!” – vélekedtek egyhangúan a vasárnap éjfél körül az Alkotmány térről a metrólejárók irányába igyekvők, akik közül többen a „bálványaik” által éppen előadott számokat dúdolták: a Raise Your Hands-et, a Bed of Roses-t, az It`s my life-ot. A városközpont felé hömpölygő tömeg nyomában pedig lassan megérkeztek a köztisztasági vállalat szemeteskocsijai, és a hatalmas színpadot lebontó munkások.

Hétfő hajnalra már nyoma sem volt annak, hogy néhány órával azelőtt a román fővárosban koncertezett a legendás rockcsapat – Bukarestbe visszatértek a szürke hétköznapok, a kétmilliós várost újra uralmuk alá vették a forgalmi dugók, az ideges sofőrök és a júliusi kánikula…

maszol.ro

http://maszol.ro/media/bukarestben_bon_jovi_megerte_2011_07_11.html


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.