Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

BUDAPESTEN KONCERTEZIK A FAITHLESS!

2011. március 21. hétfő 20 óra | Papp László Budapest Sportaréna

2011. március 21-én hétfő este 20 órakor a Budapest Sportarénában ad koncertet a legendás Faithless. A brit trió élő fellépéseivel már jó néhányszor elkápráztatta a magyar közönséget a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán, de a zenekar nem elégedett meg ennyivel: Maxi Jazz kifejezett kérésére a nemrégiben megjelent, “Dance” című albumuk anyagát bemutató turné egyik állomása Budapest lett. Az eseményen egy online szavazás nyerteseként Sterbinszky fogja felforrósítani a hangulatot a Faithless színpadra lépése előtt.

A Faithless zenéje még azokat is magával ragadja, akik nem kifejezetten a stílus rajongói, legyen az kisiskolás, peronőr, polgármester, egyetemista vagy nyugdíjas professzor. A Maxi Jazz, Rollo és Sister Bliss által alapított londoni zenekar tizenöt éves fennállása alatt olyan sajátos, intelligens house slágereket gyártott, amelyek ugyanúgy alkalmasak egy önfeledt bulizásra, mint egy elmélyült meditációra. Népszerűségüket jól bizonyítja, hogy eddig megjelent hat albumuk mintegy tizenkét millió példányban fogyott el világszerte.
“Salva Mea”, “Insomnia”, “God Is A DJ”, “We Come 1” – elég, ha ezeket az összes slágerlistát végigsöprő dalaikat említjük, amelyek magukkal ragadó lüktetésük mellett békét és szeretetet hirdetnek. Legutóbbi albumuk, a “Dance” első kislemeze, a “Not Going Home” szinte azonnal sláger lett, a legújabb maxit, a “Tweek Your Nipple”-t pedig szeptemberben dobták be a köztudatba, amelyen a Faithless család tagjaként számon tartott Dido-t is hallhatjuk.
A Faithless élő fellépéseiken tudja még jobban magával ragadni a rajongókat. Tizenöt éve töretlenül telt házas koncerteket ad mindenhol a világon, nálunk is számtalanszor felléptek a Sziget Fesztiválon. Maxi Jazz buddhista hitű rapper prédikátorként áll a színpadon, miközben Sistes Bliss DJ-remixerként és szintetizátorait hatalmában tartó dominaként fokozza az őrületet, miközben a zenét előállító programozó-producer Rollo Armstrong diszkréten, de annál hatásosabban vesz részt a produkcióban.
Jegyek kaphatók elővételben a TicketproTicketexpress és Ticketportal országos hálózatában, valamint a Broadway jegyirodákban 5 900 forinttól, a korlátozott számú, kiemelt állóhelyek 13 900 forintba kerülnek.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.