Wednesday, July 17, 2024
spot_img

Latest Posts

Budapest Bár: koncertszínházi bemutató és új DVD

Október 17-én tartja nemrég megjelent negyedik lemeze, a Hoppá! koncertszínházi bemutatóját a Budapest Bár az újranyílt MOM Kulturális Központban. A cigányzenét a füstös bárok és a modern idők muzsikájával vegyítő produkció új DVD-t is kiad.\
(MTI) – A koncertszínházi bemutató eredeti időpontja október 3. lett volna, ez most technikai okok miatt két hetet csúszik. Akik már megvették jegyüket az eredeti időpontra, a MOM Kulturális Központ pénztárában visszaválthatják vagy a bemutatóra átfoglalhatják, ráadásul ingyen megtekinthetik az egyébként fizetős nyilvános próbát október 3-án – tájékoztatták a szervezők csütörtökön az MTI-t.

A korábbi években a Katona József Színház adott teret a Budapest Bár színházi produkcióinak, idén az egyre nagyobb érdeklődés miatt új helyet kellett keresni a produkciónak. A koncertszínházi változat az októberi budapesti bemutató után számos vidéki nagyvárosban is látható-hallható lesz és október 27-én ezzel a programmal lépnek fel újra a fővárosban is a Művészetek Palotájában. Ennek az estének a bevételét a 20 éves Magyar Hospice alapítvány javára ajánlják fel.
A Farkas Róbert (hegedű, gitár) által vezetett Budapest Bár hamarosan megjelenteti első DVD-jét, amely számos érdekességet, különlegességet tartalmaz, például a Magyar Televízió által felvett, Szívemben bomba van című műsort és egy kulisszák mögé tekintő kisfilmet is.
A Budapest Bár zenekarban Farkas Róbert mellett Farkas Mihály játszik cimbalmon, Ökrös Károly harmonikán, Farkas Richárd bőgőn, Kisvári Ferenc dobon és ütőhangszereken. A népszerű produkció énekesei: Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Lovasi András, Kiss Tibor, Frenk, Behumi Dóra, Ferenczi György, Keleti András, Kollár-Klemencz László és Németh Juci.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.