Thursday, December 1, 2022
spot_img

Latest Posts

Budapest Bár karácsonyi nagykoncert

Utoljára lép színpadra idén a budapesti A38 hajón a kitűnő zenészekből és énekesekből álló Budapest Bár december 26-án.

December 26-án az A38 Hajón találkozhat a közönség idén utoljára nagykoncerten a Budapest Bárral. Az antidepresszánsként is kiválóan működő, kitűnő zenészekből és énekesekből álló csapat szokás szerint maratoni koncerttel várja rajongóit, és mindazokat, akik számára a karácsony nem csak családi, de közösségi élmény, illetve ünnep is.

Az esemény egész estés program: a koncert előtt ki-ki vérmérséklete szerint (külön jeggyel) elkölthet egy vacsorát az A38 éttermében, vagy táncot tanulhat a Budapest Bár zenéire, a koncert után pedig DJ Haze szettjével folytatódik a buli, illetve egy táncversennyel, amelyet majd néhány önkéntes énekes fog levezényelni.

Eseménydús időszakot tudhat maga mögött a Budapest Bár: november közepén új lemezt jelentettek meg; a budapesti lemezbemutató után rögtön elutaztak a London Jazz Fesztiválra, majd Rómába, ahol óriási sikerrel szerepeltek. A Volume 3 Zene című dupla albumon a zenekar és a hangszeres zene kerül előtérbe. Olyan minőségi zenei anyagot vettek fel, amely bármely színpadon – magyaron és külföldin egyaránt – megállja a helyét. A lemez kitűnő karácsonyi ajándék azoknak, akik szeretik a jazzt, a swinget, a tangót, a komolyzenét, a cigányzenét, Astor Piazzollát és Jimi Hendrixet.

Szintén friss hír, hogy a zenekar első két albuma platinalemez lett. Az erről szóló tanúsítványokat november 29-én a Katona József Színházban vették át az együttes tagjai, akik időközben már el is kezdtek egy új nagylemezen dolgozni, amit ígéretük szerint jövő májusban fognak megjelentetni.

Az A38-as fellépésüket követően 2011 februárjától lesznek újabb koncertek: 8-án és 21-én a második lemez alapján készült színházi előadást adják elő újra a Katona József Színházban. Ezután egy ideig ezt az előadást terveik szerint már nem játsszák.

A december 26-i koncertre a jegyek az A38 holnapján (www.a38.hu) és a Hajó jegypénztárában kaphatók.

További infó:

www.budapestbar.hu
www.a38.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.