Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Búcsúturnéra készül Cher

Új albumot jelentet meg a következő hónapokban Cher, aki a Twitter közösségi portálra írt bejegyzése szerint búcsúturnét is tervez.
„Ez lesz a végső! Szeretnék még egy jó turnét csinálni” – írta a 65 éves amerikai díva, hozzátéve, hogy nehéz feladat végigcsinálni egy koncertkörutat.
A Believe vagy épp a Shoop Shoop Song előadója legutóbb tavaly augusztusban hívta fel magára a zene világának figyelmét: The Greatest Thing címmel duettet énekelt fel Lady Gagával. A dal szerepel majd Cher ígéretek szerint hamarosan megjelenő stúdiólemezén, amely már a 26. lesz az énekesnő több évtizedet felölelő pályafutásában. Cher több mint egy évtized után jelentkezik új albummal.

Az énekesnő 2004-ben vállalkozott legutóbb turnéra, a Living Proof: The Farewell Tour című koncertsorozatot akkoriban szintén búcsúként harangozta be. A híresség azóta csak egy nagyszabású munkát vállalt, mégpedig a szélesvásznon, 2010-ben a Díva című musicalben játszott Christina Aguilera oldalán. A filmben a Cher előadásában felcsendülő You Haven’t Seen The Last of Me című dal Golden Globe-díjat nyert.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.