Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Búcsú a Népstadiontól a 80-as évek sztárjaival!

Alphaville, Bad Boys Blue, Boney M., C.C. Catch, Ottawan és Ricchi e Poveri a ’80-as évek legnagyobb világsztárjai adnak koncertet július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban. A Disco Party 80’s rendezvényen a korszak ikonikus alakjai között hazai frontról a Dolly Roll és Zoltán Erika is szerepelnek.640x505

A ‘80-as évek slágereitől lesz hangos július 17-én, az átépítés előtti utolsó nagy koncerten, a Puskás Ferenc Stadion. A nyolcvanas évek ihlette retro bulin olyan legendás külföldi popcsapatok lépnek színpadra, mint az Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M. feat. Maizie Williams, C.C. Catch, az Ottawan és a Ricchi e Poveri. A hazai előadók közül találkozhatunk majd a Dolly Roll-lal és Zoltán Erikával, valamint a rádiós és televíziós műsorvezető, lemezlovas DJ Dominique-kal. A koncert házigazdája a ’80-as évek kiemelkedő DJ-je és rádiós műsorvezetője B. Tóth László lesz.

Előre koreografált tánc show-val és zenei különlegességekkel is készülnek a szervezők, hogy mi lesz az, egyenlőre maradjon meglepetés. A Disco Party 80’s koncert szabadtéri jellegét fokozza majd a Stadion gyepszőnyege, amelyet ezúttal nem takarnak le a Szervezők. Találkozunk a ’80-as évek sűrűjében július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban!

DISCO PARTY 80’S

Alphaville – Bad Boys Blue – Boney M. feat. Maizie Williams

C.C. Catch – Dolly Roll – Ottawan – Ricchi e Poveri – Zoltán Erika

Puskás Ferenc Stadion

2015. július 17. 19:30

Online jegyvásárlás és jegyárak itt:

http://www.jegyelado.hu/rendezveny/disco-party-80-s

FELLÉPŐKRŐL

Alphaville

A németországi szintipop-rock együttes az 1980-as években volt a legnépszerűbb. Legismertebb slágerei: Big in Japan, a Sounds Like a Melody és a Forever Young.

Bad Boys Blue

A német együttes You’re a Woman című dalával egycsapásra ismert lett Európa szerte. A ’80-as és a ’90-es években olyan, nemzetközileg is sikeres dalaik voltak, mint a “Pretty Young Girl”, az “I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl)”, és a “Come Back and Stay”.

Boney M. feat. Maizie Williams

A 1980-as évek legsikeresebb popegyüttese nem csak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett.

C.C. Catch

Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough.

Dolly Roll

A magyar popegyüttes a Hungária együttes feloszlása után alakult meg. Vakáció című első nagylemezük három hónap alatt aranylemez lett, rá két hónapra pedig már a platina státuszt is elérte. Egy csapásra elfogadta Őket a közönség.

Ottawan

Francia pop-duó, amely a korai 80-as évek elején alakult. D.I.S.C.O című kislemezük az Egyesült Királyságban a Top 10-es lista előkelő helyezését érte el, majd a Hands Up című kislemezük nyolc héten át vezette a listát. You’re OK egyike volt minden idők legjobban fogyó kislemezének.

Ricchi e Poveri

Az olasz együttes legismertebb dalaik: Mamma Maria, Voulez vous danser, Ciao Italy és a Sarà perchè ti amo. Az együttest a Che sarà című daluk tette világhírűvé.

Zoltán Erika

Énekesnő, táncos 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. A népszerű énekesnő több, mint másfél millió eladott hanghordozóval büszkélkedhet.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.