Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Bruno Mars : Unorthodox Jukebox

Bruno Mars - Pub 1 - Harper SmithBruno Mars: 13-szoros Grammy-díj jelölt, aki több mint 45 millió kislemezt adott el világszerte, és több mint egymilliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on. Bruno Mars: debütáló albuma, a Doo-Wops & Hooligans 2010. októberi megjelenése óta 39-szeres platina lett világszerte. Az album, melyet a Rolling Stone “az év legjobb pop-debütálásának” nevezett, “10 szinte tökéletes dallal”; amely tartalmazta a 12-szeres platina kasszasiker kislemezt, a “Just the Way You Are”-t, mely Grammy-t is nyert, mint “A Legjobb Férfi Pop Vokális Előadás”; és amelyen szintén megtalálható volt a 10-szeres platina “Grenade” és a 6-szoros platina “The Lazy Song”.

 Bruno Mars: díjak sokaságát tudhatja magáénak, köztük az ASCAP “Év Dala” díját, a Billboard “Top Rádiós Dal” díját a “Just the Way You Are”-ért, egy BRIT Award-ot, mint “A Legjobb Nemzetközi Férfi Előadó”, egy American Music Award-ot (“Kedvenc Férfi Pop/Rock Előadó”), két MTV European Music Award-ot (“Legjobb Új Előadó” és “Legjobb Push Előadó”) és a People’s Choice Award-ot, mint “Kedvenc Férfi Előadó”. 2011-ben a Time Magazine beválasztotta a világ  100 legbefolyásosabb embere közé.

 2012 októberében Bruno Mars végre új dalt jelentetett meg “Locked Out of Heaven” címen, mely a várva-várt második album, az Unorthodox Jukebox felvezetője. Október 20-án belépett a Saturday Night Live vendégeinek illusztris csapatába, ahol olyan nevek találhatók, mint Mick Jagger, Justin Timberlake vagy Elton John. Mars nem csak két fantasztikus előadással örvendeztette meg a show nézőinek millióit, de megcsillogtatta komikus vénáját is néhány humoros jelenetben.

 http://bcove.me/h4r26qet  (Intro)

http://bcove.me/bfuh0r1g (Pandora-jelenet)

 

http://bcove.me/njbs0ygn (“Locked Out of Heaven”)

http://bcove.me/hq4bl0ph (Ghost Ride- jelenet)

http://bcove.me/ciioozo5 (“Young Girls”)

Az Unorthodox Jukebox december 11-én kerül a boltok polcaira. Mars és dalszerző-team-je, a The Smeezingtons (Mars, Philip Lawrence, Ari Levine) olyan nehézsúlyú producerekkel álltak össze, mint Jeff Bhasker, Mark Ronson és Diplo. Az albumon 10 dal található:

1) Young Girls

2) Locked Out Of Heaven

3) Gorilla

4) Treasure

5) Moonshine

6) When I Was Your Man

7) Natalie

8) Show Me

9) Money Make Her Smile

10) If I Knew

*-*

Az énekes-dalszerző-producer-zenész multitalentum zenész-családban látta meg a napvilágot Honolulu-ban, Hawaii-n. Édesapja, a Brooklynból származó latin ütőhangszeres egy Vegas-i stílusú revüt szervezett, melyben egész családja részt vett. Az akkor 4 (!) éves kis Bruno figyelte családtagjait, amint Motown slágereket adnak elő lelkes közönség előtt Waikiki Beach-en. Hamarosan ő lett a világ legfiatalabb Elvis imitátora, és csatlakozott családjához az előadásokon.

Amint elvégezte a középiskolát, Mars elköltözött Hawaii-ról Los Angeles-be, és vitte magával előadóművészi álmait is. Ezek az álmok azonban kicsit várattak magukra: először megalapította dalszerző/producer csapatát, a The Smeezingtons-t, Philip Lawrence-szel és Ari Levine-nel. A trió olyan slágereket jegyez, mint Flo Rida “Right Round”-ja, Travie McCoy “Billionaire”-je, CeeLo Green “Fuck You”-ja vagy K’Naan “Wavin’ Flag”-je, ami a 2010-es FIFA Világbajnokság kísérődala.

Mars, mint előadó 2010 nyarának két masszív világslágerében, Travie McCoy “Billionaire”-jében és B.o.B “Nothin’ On You”-jában debütált. Majd következett a Doo-Wops & Hooligans album, melynek nemzetközi sikere után felkérték őt az “It Will Rain” c. dal megírására, a The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 filmzenealbumra. Ez volt a 11. Top 10 slágere.

További csemegék:  www.brunomars.com.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.