Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

Britney Spears az Arénában

Bár Britney üstökösének csóvája volt a mostaninál már nagyobb és látványosabb is, új albumának köszönhetően úgy tűnik, ismét stabilabb alapokról tud majd nekistartolni a széles nagyvilágnak.

Spearsék lányát tulajdonképpen azóta, hogy megszületett színpadon tartotta az élet, na meg a lányukban fantáziát látó szülők, és a Disney Channel Mickey Mouse Clubjában történő bemelegítés után Britney rövid idő alatt vált a bolygó egyik legismertebb és legtöbb lemezt forgalmazó előadójává, a pop hercegnőjévé, a nyelvkidugós L-betűk nagyasszonyává, ésígytovább.
A csillogástól a villantásig, a profizmustól az iszonyatos lebőgésig Britney alighanem a popipar végtelen labirintusának legtöbb szegletében megfordult már, mióta 1999 januárjában megjelent a …Baby One More Time. Egy kevésbé sikeres visszatérés után Spears ismét visszatért, ezúttal szerencsésebben, és a márciusban megjelent Femme Fatale című album dalaival, meg persze az 12 éves múltból ismert slágerekkel indul neki hatodik világkörüli turnéjának.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.