Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Brasch Bence a gála előtt: "Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak mondani"

A február 14-i musicalgálán lép majd fel Brasch Bence. A Csillag születikben feltűnt ifjú énekes kedvenc betétdalait énekli majd el az Arév csarnokbeli esten.
Ideális program lehet a pároknak és a társat keresőknek is a Musicalgála a szerelmesek napján. Február 14-én a székesfehérvári Arév Csarnokban olyan romantikus darabok betétdalai csendülnek fel, mint a Mamma Mia!, a Miss Saigon, az Aida, a Rómeó és Júlia, a Grease, vagy éppen a Mozart és az Elizabeth. Utóbbi kettőből biztosan énekel majd egyet-egyet a mosonmagyaróvári tehetség.
– A „Zene, az vagyok én” a szívemhez nagyon közelálló dal. Sokat énekeltem ezt már a Csillag Születik előtt is. Mondhatni hozzám nőtt ez a nóta, szeretem előadni – mondta Brasch Bence, aki igen bő repertoárral készül az estére.
A Csillag születikben feltűnt énekesnek nem idegen a székesfehérvári közönség, többször is énekelt már a városban.
– Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak mondani, Székesfehérváron már nagyon sokat léptem fel különböző gálák keretében. Most nyilván többen megismertek, hogy a tévében szerepeltem. Mindent meg fogok tenni, hogy a legtöbbet kihozzam magamból – tette hozzá a tinilányok kedvence.
Bencéért hiába rajong a fiatal lányok nagy százaléka, mégis egyedülálló. Azt mondja, ha ez nem így lenne, akkor sem verné nagydobra, mert a magánéletét nem szívesen áldozná fel a hirtelen jött népszerűség kedvéért.
Sőt, a fiatal énekes fiú még szerenádot sem adott senki, bár könnyen lehet, hogy Székesfehérváron erre is sor kerül.
– Ha előadok egy szerelmes dalt, én tudom, hogy kinek énekelem, még ha a lány nincs is azzal tisztában, hogy neki szól. Így hitelesebb – tette hozzá mosolyogva a kiscsillag.
Érdemes tehát hegyezni a fülüket a fiatal lányoknak a február 14-i Musicalgálán. Kedvelt énekesben egyébként sem lesz hiány a fehérvári gálán, mert Bence mellett olyan ifjú tehetségek is színpadra állnak, mint Tóth Gabi vagy Puskás Peti. A gyakorlott musicalszereplőket pedig Varga Miklós, Fésűs Nelly, Szomor György és Debreczeni Márta képviseli.
A február 14-i szerelmes estre barátságos jegyárakat szabták a szervezők. Két kategóriában válthatnak belépőket az érdeklődők (3200 és 3900 forint), a romantikus hangulat pedig garantált.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.