Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

BÖRTÖNBE VONUL A ZORALL!

Persze hálistennek’ nem bűntény miatt kerültek Zorallék a rácsok mögé. Csupán annyiról van szó, hogy visznek egy kis karácsonyi hangulatot a Kozma utcai börtön csíkos ruhásainak. “Az érzés miatt, már régi tervem volt ez a börtönben zenélés. – mondta a gitáros, Hangya. Sajnos nagyon könnyű bekerülni a börtönbe, ahogy a mondás is tartja, mindenkinek van ott egy téglája… de megmaradni, az emberpróbáló. Ez amolyan kultúrmisszió a részünkről, mert gondoljuk, a zene hátha segít.”

A híres magyar slágereket rockosan megbolondító Zorall zenekar eddigi 9 éves pályafutása alatt rengetegszer vállalt úgynevezett “kultúr missziót” a hazai börtönökben. 2010 januárjától, minden hónapban a Börtön KiMitTud zsűrijét erősítették a srácok. December közepén volt ennek a rendezvénysorozatnak a döntője.

“Szabadulás után eljárnak bulijainkba, és ez nagyon jól esik. Sőt, akadt olyan is, akit megihlettünk, szövegeket kezdett írni, majd miután letöltötte az éveit, eljött hozzánk, hogy jók- e a szövegek. És jók voltak. Ő megtalálta az életét a börtön után…”
Most pedig, hogy közeleg a karácsony, december 23-án délelőtt 10 órai kezdettel Zorall karácsony  lesz a Kozma utcai börtönben. A rabok nagy létszáma miatt ez dupla bulit ígérnek! A nap érdekessége pedig, hogy a Kimittud
döntősei lehetőséget kaptak egy-egy közös éneklésre is a zenekarral.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.