Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Bor, Mámor, Fonogram – ZÓRA az év felfedezettje és a jövő ígérete

Az év felfedezettje szakmai díj épp arról szól, amit ZÓRA véghez vitt az elmúlt időszakban: két éve még alig ismerte a nevét a hazai közönség. Aztán jött az “Iszom a bort” című feldolgozás magával ragadó élő videója, majd a “Mámor” című saját szerzemény, és innen már csak egy ugrás volt a Fonogram – Magyar Zenei Díj. Az előttünk álló hetekben pedig már budapesti és vidéki helyszíneken adott koncertjein fogja elvarázsolni ZÓRA a közönségét.

ŐSZI ZÓRA-KONCERTEK:

2022. szeptember 30. péntek » Budapest, A38 hajó
2022. október 5. szerda » Pécs, Zsolnay Negyed, E78
2022. október 13. csütörtök » Salgótarján (vendég: Barabás Lőrinc)

 

ZÓRA ismét Magyarországon

Nyár végén ZÓRA visszatért Magyarországra. A Kollár-Klemencz Kamarazenekar vendégeként augusztus elején az Ördögkatlan fesztiválon lépett fel, majd a zalai Margó fesztiválon állt színpadra.

2022. szeptember 30-án, pénteken pedig saját produkciójával kápráztatja el közönségét az A38 hajó koncerttermében.

Bár ZÓRA a Magyar Zene Házában egy zongorakísérettel is betöltötte a nagytermet, s a közönség teljes figyelmét magával ragadta természetes közvetlenségével és szuggesztív előadásával, az A38-ra zenekaros produkcióval is készül. Ne hagyd ki ezt az estét, ahol átélheted a már hallott és még nem megjelent ZÓRA-dalokat egy “teltebb” hangzásvilágban!

ZÓRA 2022. október 5-én, szerda este a pécsi Zsolnay Negyed E78 koncerttermében adja első vidéki koncertjét.

Aki ellátogat az eseményre, a már ismert magyar és angol nyelvű saját dalok mellett a hamarosan megjelenő új szerzeményekből is ízelítőt kap – egy újabb személyes zenei élmény Zórával!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.