Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Boldogságdal kerestetik!

lelekpillangoTöbb ezer példányban megjelenő CD – re kerülhet rá annak a néhány dalszerzőnek vagy zenekarnak a saját műve, akit a zsűri és a közönség szavazatai alapján kiválasztanak a Lélekpillangó válogatás lemezre.
Figyelem! Magyarország legismertebb boldogságmozgalma dalpályázatot hirdet: február 10-éig még lehet jelentkezni!
A Lélekpillangó Boldogságmozgalom keresi azokat a tehetséges zenekarokat, dalszerzőket, akik szívesen pályáznak dalukkal a Lélekpillangó 2013-as válogatás CD-jére megjelenéssel. Keresik azokat a boldogságot, örömöt, jókedvet sugárzó szerzeményeket, melyek a lélek csillanását, az öröm húrjait pengetik meg a hallgatókban. A Lélekpillangó hivatalos dalát is a CD-re felkerülő szerzemények közül választják ki, melyet az előadó a 2013. évi Boldogságnapon élőben is eljátszhat majd a lelkes közönségnek.
Kedves zenekarok, és zeneszerzők! A pályázat részletes feltételeit a www.lelekpillango.hu/dalpalyazat oldalon olvashatjátok el.
Használjátok ki ezt a nem mindennapi lehetőséget és nevezzétek be dalaitokat, ha úgy gondoljátok hogy azok a szeretet, öröm és boldogság hangjait juttatják el a hallgatók szívébe. Ha a közönség és a zsűri úgy dönt, akkor dalotok megjelenhet azon a CD-n, mely a Boldogság Magazin mellékleteként megjelenik idén márciusban több ezer példányban.
A pályázatra eddig már 30 dal érkezett. A dalokat hallgatva a zsűri valóban nehéz helyzetben lesz, ezért nagyon fontos, hogy igazi szakemberek válasszák ki a lemezre kerülő dalokat. A zsűri tagjai:
 Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar énekes-frontembere, a Voice Magyarország Hangja első évad győztesének mestere,
≫ Zséda – Zsédenyi Adrienn, Emerton-, Fonogram-, Bravo Otto-, és Viva Comet díjas énekesnő, a Cotton Club Singers alapító tagja,
≫ Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar énekes-gitáros-szövegíró-frontembere,
≫ Kuklis Gergely, az Nemzeti Filharmónikusok koncertmestere,
≫ Magyar Hajnal, a Magyar Hajnal Énekstúdió és a Voice vezető énektanára, Brett Manning módszerének magyarországi képviselője,
≫ Bíró Zsolt, a zene.hu főszerkesztője,
≫ Ruprecht Vilmos, a mymusic.hu főszerkesztője
≫ Burger András, alias Szív Atya, aki a NEO FM rádióműsorában Lali Király  segítségére volt a tehetséges zenekarok felkutatásában.
A szakértő zsűri mellett február 12 – 26 között a közönség is véleményt mondhat a dalokról.
Ha nem vagy zeneszerző vagy zenész és a dalpályázat nem érdekel, akkor szavazz a Lélekpillangó Életműdíj szavazáson, ahol idén Hamvas BélaPolcz Alaine és Szepes Mária közül választhatod ki, hogy ki kapja a jótékonysági díjat és ez ezzel járó pénzbeni és erkölcsi elismerést a Lélekpillangótól. Szavazni ezen az oldalon tudsz: www.lelekpillango.hu
www.lelekpillango.hu
Légy részese Te is Magyarország legnagyobb boldogság mozgalmának! Szavazz, zenélj, örülj velünk!
A LélekPillangó Program magánszemélyek kezdeményezésére tavaly indult azzal  a céllal, hogy minél több embernek segítsen megtalálni belső értékeit, felismerni a körülöttünk lévő boldogító minőséget. A Program indulásától fantasztikus sikert mutat, egyre nagyobb az érdeklődés a Program, annak személyiségfejlesztő részei, boldogságmeséje és jótékonysági része iránt. Az embereknek szemmel láthatóan napjaink rohanó, elhidegülő világában egyre nagyobb szüksége van olyan szellemi segítségre, olyan személyiségfejlesztő elemekre, amelyek az általános hangulatukat, boldogságérzetüket javítja vagy éppen a mindennapi érvényesülést segíti. Az egyre növekvő mindennapi versenyben pontosan olyan szellemi útmutatásokra van szükség, amely segít értéket teremteni, irányt mutatni, mert mind többen tudják, hogy ezek nélkül elvesznének, sodródnának a hétköznapok egyre erősebb nyomásában.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.