Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Bob Dylan új albumot ad ki

Bob-Dylan-003Új albumot jelentet meg Bob Dylan Tempest címmel szeptember 11-én: ez lesz a világhírű amerikai zenész 35. stúdiólemeze.
Az új albumon tíz dal kap helyet – közölte lemezkiadója.
Tempest ötven évvel azután kerül forgalomba, hogy 1962-ben megjelent a művész első korongja, a Bob Dylan című. A zenész barátaival nemrég duplalemezzel jelentkezett, aChimes of Freedom című albumon többek közt Adele,Sting és Elvis Costellodolgozta fel a most 70 évesBob Dylan legnagyobb slágereit.
Tempest ismét a Jack Frost “álnév” alatt készül: a zenész ezt a nevet használta már az 1990-es Under the Red Sky, illetve az 1997-es Out of Mind, a 2001-es Love and Theft, a 2006-os Modern Times, a 2009-es Together Through Life, valamint a szintén 2009-es Christmas in the Heart című lemezeinél.
A Sony Music további részleteket nem közölt az új albumról, de annyi ismertté vált, hogy a zenész mexikói hangzást is bevetett a munka során. Dylan a közelmúltban együtt dolgozott David Hidalgo spanyol zenésszel, valamint a Los Lobos Chicano (amerikai mexikói) rockegyüttessel is.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.