Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Black Sabbath: kacsa volt az újrakezdés

A napokban bejárta a világot a hír, miszerint a Black Sabbath újra összeáll, mégpedig az Ozzy Osbourne-féle felállásban. Tony Iommi nem érti, hogy kerülhetett nyilvánosság elé az alaptalan információ.

Az egyik birminghami újság a napokban interjút közölt Tony Iommival, a Black Sabbath gitárosával, aki úgy nyilatkozott, hogy már biztos a zenekar első felállásának visszatérése. Ozzy Osbourne belement az újrakezdésbe, sőt, új számok is készültek, és hamarosan a rajongók is halhatják azokat.
A cikk megjelenése után Iommi dühösen cáfolta az abban leírtakat.
“Sajnálattal olvastam, hogy egy birminghami újságíró, akivel még júniusban beszélgettünk a Black Sabbath-ról, éppen ezt az időpontot választotta arra, hogy megjelentesse a cikkét, mintha tegnap készítette volna az interjút. Abban az időben a Home Of Metal kiállítást népszerűsítettem, és merő spekuláció volt, amit mondtam, miután mindenki arról kérdezgetett, visszatér-e a zenekar. Az internetnek köszönhetően úgy járta körbe a világot az egész, mint egy hivatalos bejelentés a részemről. Ez abszolút nonszensz!” – fogalmazott Iommi, majd megígérte, hogy többet nem áll szóba a sztorit megíró zsurnalisztával, és egyben bocsánatot kért Ozzyéktól az alaptalan pletyka miatt.
(NME)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.