Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Black Label Society: Zakk Wylde ismét Budapesten!

bls02Hosszú várakozás után tavaly nyáron mutatkozott be először hazánkban a modern metal gitározás legnagyobb alakja, Zakk Wylde. Majdnem pontosan egy évvel az első koncert után most itt a folytatás! A Black Label Society június 27-én Budapesten, a Petőfi Csarnok színpadán zenél.

Eseménydús félév áll Zakk Wylde háta mögött: nemrég tavasszal heavy metal kézikönyvet adott ki, majd az elmúlt hónapokban egykori felfedezője és régi zenésztársa, Ozzy Ousborne meghívására veszrészt egy monstre közös turnén Európában. Bár a Sötétség hercege kihagyja Budapestet a szórásból, Zakk és a Black Label Society azért beillesztett a bécsi és a belgrádi állomás közé egy budapesti megállót is, így megismételhetjük a tavalyi fantasztikus hangulatú koncertet! Amit már csak azért sem érdemes kihagyni, mert egy ideig valószínűleg nem adódik másik lehetőség: a könyv és az Unblackened című DVD után ugyanis további kontinensek végigkoncertezése szerepel Zakkék tervei közt, valamikor 2014-re pedig egy új albumot szeretnének összehozni.. azaz a 2013-as évben nem biztos, hogy ismét jut majd idejük európai koncertekre.

A budapesti bemelegítésről a Rómeó Vérzik fog gondoskodni június 27-én, akiknek hatalmas elismerést jelent, hogy Zakk Wylde menedzsmentje szinte egyből rábólintott a szereplésükre. Belépőjegyünket megválthatjuk a Ticketportal országos bolthálózatában – köztük az ismert rockboltokban – továbbá a www.ticketportal.hu weboldalon is, ahol a jegyeket akár otthon is kinyomtathatjuk, kezelési költség nélkül.

A Concerto Music bemutatja:

2012. június 27., szerda 19.00 óra

Budapest, PeCsa Music Hall

Black Label Society, Rómeó Vérzik koncertek

Belépő: 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.blacklabelsociety.com

http://www.zakkwylde.com

http://www.concerto.hu

http://www.ticketportal.hu

Közösségi oldalak:

http://www.facebook.com/events/370943802938032/

http://www.facebook.com/blacklabelsociety

http://www.facebook.com/romeoverzik

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.