Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Billy Idol és a Massive Attack az idei VOLT Fesztiválon

A külföldi sztárok közül Billy Idol és a Massive Attack, a magyar könnyűzene élvonalából Ákos és a Quimby is már biztosan fellép az idei VOLT Fesztiválon, amelyet június 30. és július 3. között rendeznek meg Sopronban. A szervezők keddi közlése szerint a fesztivál négy napja alatt összesen 150 hazai és világsztárt, valamint 80 ezernél is több vendéget várnak Sopronba. A nemzetközi elektronikus színteret képviseli a drum and bass dj Andy C, DJ Yoda „hiphop művész”, MC GQ, valamint a Parov Stelar Band is.
A legnagyobb vidéki fesztiválon fellép a brit rock and roll-legenda, Billy Idol, akinek nevéhez számos, mára klasszikussá érett sláger fűződik a Rebel Yelltől a Shock to the Systemig. Szintén a VOLT vendége lesz a trip-hop stílusteremtő csapata, a brit Massive Attack, amely idén februárban új albummal jelentkezett.
A magyar nagyágyúk közül Ákos ezúttal igazi nagyszínpados rockkoncerttel érkezik a Lővérekbe, de a száznál is több hazai előadó között biztosan ott lesz a Quimby, a Bëlga, a 30Y, az Irie Maffia és a Csík Zenekar is.
A fesztivál azonban idén sem csak zenei programokkal várja a közönséget, lesznek színházi előadások, gyerekműsorok és kiállítások is. A 2010-es VOLT programjában és kommunikációjában az eddigieknél is nagyobb szerepet kap Sopron: a város legjobb éttermei, kávézói, cukrászdái és a neves helyi borászok szinte kivétel nélkül jelen lesznek a fesztivál helyszínén, napközben pedig Sopron belvárosában és a környező kirándulóhelyeken várják majd szervezett programok a fesztiválozókat.
A VOLT Fesztiválra idén június 1-ig válthatók kedvezményes belépőjegyek.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.