Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Best of Bond… CD a film 50 éves évfordulójára!

Bond.50.Years-Booklet_Single-5.inddA CAPITOL/EMI KIADÓK A ‘BEST OF BOND’ KIADVÁNYOKKAL ÜNNEPLIK MEG AZ IKONIKUS JAMES BOND FILMEK 50 ÉVES ÉVFORDULÓJÁT

 

50 év időtlen Bond slágerei újramaszterelve hallhatóak az ünnepi kiadványokon CD-n, dupla CD-n, valamint digitális kiadásban.

 

2012-ben jegyzik a legendás James Bond filmek 50 éves évfordulóját. Október 5-én ünnepelték az első Bond film, a Dr. No megjelenését világszerte. Az EMI/Capitol ‘Best of Bond… James Bond’ kiadványaival csatlakozik a James Bond film franchise, az EON Produciton és a Metro-Goldwyn-Mayes Studios által szervezett megemlékezéshez. A borítón Bond ‘Golden Girl’-jét ábrázóló új kompiláció az 1962 óta megjelent, összesen 22 hivatalos Bond film betétdalaból áll össze. A válogatásról természetesen nem maradhatott le a Dr. No-ban hallható The John Barry Orchestra elhíresült Bond témája, vagy Louis Armstrong szerelmes dala, az 1969-es ‘’Őfelsége titkos megbízottja”-ből sem. Megtaláljuk a lemezen a The John Barry Orchestra számos további filmbetétjének hosszabb verzióját, és a filmek eredeti slágereit, melyek többek között Dame Shirley Bassey, Marvin Hamlisch, The Pretenders, Moby, k.d. lang, David Arnold… közreműködésével készültek.

Az újramaszterelt dalok két formátumban látnak napvilágot októberben: CD-n és dupla CD-s delux változatban, valamint digitálisan; de a későbbiekben meglepik a rajongókat egy 3 CD-s Platinum változattal és egy exkluzív box szettel is.

A szimpla CD-n 23 dal található, míg a delux kiadású ‘Best Of Bond.. James Bond’ dupla albumon  ‘50 Év – 50 Track’-je hallható.

A James Bond filmek mintegy 50 éve tartják lázban a világot, így nem csoda, hogy sok-sok sztár zenész és előadóművész adta már szerzeményét vagy hangját a 007-es filmekhez. A betétdalok többsége aztán sorra világsláger is lett, gondoljunk csak vissza Dame Shirley Bassey “Goldfinger”, Tom Jones’ “Thunderball”, Paul McCartney and Wings “Live And Let Die”, Carly Simon’s “Nobody Does It Better”, Sheena Easton “For Your Eyes Only”, Rita Coolidge “All Time High”, Duran Duran “A View To A Kill”, Garbage “The World Is Not Enough”, Madonna “Die Another Day” vagy Jack White és Alicia Keys “Another Way To Die” című dalaira, hogy csak egy párat említsünk a legújabb ‘Best Of Bond… James Bond’ ünnepi válogatás track-jei közül.

www.007.com

www.twitter.com/007  www.facebook.com/jamesbond007

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.