Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra koncertek

A DEFENDER Müsor es rendezvényszervező iroda, március 5, 6 és 7én szervezi a jólismert magyarországi színművész – zenész házaspár, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra duett koncertturnéját. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra visszatérnek Marosvásárhelyre, majd az esemény további állomásai Székelyudvarhely és Sepsiszentgyörgy. A koncerten fellépik Buta Árpád Attila, marosvásárhelyi előadómüvész is, aki zongorakisérettel operett és musical darabokat ad majd elő. Az esemény emlékezetes úgy művészi, mint színpadi látvány szempontjából.
Szervező

A DEFENDER Kulturális Egyesület 2003-tól szervez kulturális eseményeket, jól ismervén a helyi közönség elvárásait. Több évi tapasztalatunkra alapozva garantáljuk, hogy egy ekkora szabású rendezvény csak sikerrel járhat, úgy a közönség körében, mint a támogatók és szervezők számára is.
A koncertek helyszínei:
2012, március 5  – Marosvásárhely – Kultúrpalota – 20:00 órai kezdettel
2012, március 6  – Székelyudvarhely – a felújított Ifjúsági Ház – 20:00 órai kezdettel
2012, március 7  – Sepsiszentgyörgy – Szakszervezetek Művelődési Háza – 20:00 órai kezdettel
Az esemény bemutatója
Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer.
Felesége Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színművész.
Bereczki Zoltán 2001-ben végezte tanulmányait a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán. Ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel.
2004-ben zenei producerként is bizonyított: ő készítette az „Operett Angyalai” formáció  hangszerelését, és az Operettszínház „Mozart!” című produkciójának CD-jét. Az ő nevéhez fűződik a 2005-ban megjelent magyar nyelvű „Rómeó és Júlia” CD is.
2005-ben Súgó Csiga-díjat, 2006-ban Emerton-díjat kapott az év musical színésze kategóriában.
Rendszeresen fellép a Magyar Televízió  “Csináljuk a fesztivált” című műsorában, amelynek egyik sorozatát 2007-ben megnyerte.
2011-ben részt vett a TV2 Nagy Duett című műsorában, ahol Peller Mariannal alkotott duettpárost. 2012-ben felkérték a TV2 Megasztár 6 című műsorában zsűritagnak.[1]
Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színművésznőt 2005. június 17-én veszi feleségűl, aki 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja és része az Operett Angyalai formációnak is.
Jegyeket 35 RON-tól kezdödő áron lehet már elővételben vásárolni:

  • Marosvásárhelyen a Kultúrpalota jegypénztáránál
  • Székelyudvarhelyen a Star Rádiónál, az Ifjusági Házban és a Heti Hirdető Székházban
  • Sepsiszentgyörgyön a Művelődési Ház jegyirodájában és a Háromszéki Tanácsadó Irodában.

Az eseménysorozat támogatói: Perla Hotel Marosvásárhely, Septimia Hotel & Spa Székelyudvarhely, Park Szálló Sepsiszentgyörgy, WeddingExpress by KIM DESIGN, Hairpassion by Bétai Sándor, Hybrid Video Productions.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.