Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Behavazott a Desperado!

A számtalan fellépés és az együtt töltött több mint egy évtized ellenére is, még tudnak újat mutatni egymásnak a Desperado együttes tagjai. A trió vezetője Zsolti például nem akarta kihagyni a minap a havazás okozta élményekből két társát: Bettit és Zoyt. Zsoltiról ugyanis kiderült a tél és a hó szerelmese, még a többiek inkább a pálmafák alatt szeretik elütni az időt. A közös programból azonban nem maradtak ki. A sátoraljaújhelyi kalandpark téli – nyári sípályájáról Zsoltit nem lehetett lekönyörögni.

– Amint időnk engedi együtt is szoktunk pihenni. Jó magam öt éve snowboardozok, bár próbáltam erre rábeszélni a többieket is, ők egyelőre maradnak télen a hógolyózásnál és a forraltborozásnál inkább…
Itt Sátoraljaújhelyen én kiélhetem a téli sportszenvedélyemet, az a szerencse, hogy a kitűnő pályának köszönhetően itt télen – nyáron tudok síelni és snowboardozni– mondta Zsolti a Zene.ro-nak.
Az együttes egyébként jelenleg is dolgozik, készül egy új dal és egy videoklip is, és szeretnének külföldön is megjelenni, egyelőre azonban erről részleteket nem árultak el. Az újévi fogadalmakról azonban beszéltek, a tervek szerint 2010-ben élő zenekarral is járják majd az erdélyi koncertszínpadokat!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rsmYa06LKbo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJdL_fKG9pA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s7ZQ769bbJ0[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.