Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Baricz Gergő még ad magának kilenc évet Magyarországon

Éppen birkózik a hazai bürokráciával, lakcím- és TAJ-kártyát intéz. Baricz Gergő azt mondja, hogy náluk, Erdélyben egyszerűbb, nincs ennyiféle személyes okmány. Távol élő szülei büszkék rá, a kedvéért megtanultak internetezni.

– Az X-Faktor talán legnagyobb tanulsága számomra, hogy az ember tulajdonképpen sokkal többet el tud érni, mint gondolná. Amikor idejöttem, első nap bementem a híd alá, és a bokorban aludtam. Bizakodó vagyok. Ami most körülöttem van, úgy fogom fel, mintha egy mese lenne – mondja az X-Faktor tehetségkutató verseny harmadik helyezettje, Baricz Gergő, aki Szily Nórának vázolja, milyen tervei vannak a jövőt illetően.

– Harmincéves koromban haza akarok költözni. Nem akarok itt maradni, mert úgy érzem, hogy onnan kaptam azt, ami vagyok, és vissza kell mennem, hogy amit tudok, azt visszaadjam. Azt érzem, hogy addigra kiélem magam annyira, amennyire kell. Úgy teljesen más hazatérni. Az egész élet egy szerepjáték, egy színpad. Nincsenek rossz emberek, csak rossz szerepek. Én vagyok a jóságos bohóc. Ez passzol hozzám. A kérdés most az, hogy hova lehet beilleszteni ezt a karaktert. Meglátjuk….

stop.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.