Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Barbee nem trükközik

Az ifjú énekesnő leforgatta hetedik videóklipjét Kapj el címmel. A második nagylemez előfutárának is felfogható újdonság Barbeetól nem megszokott, hiszen teljes mértékben elektronikus hangzásvilágú.
A képsorokat a napokban rögzítették egy budapesti stúdióban. A kisfilm különlegessége, hogy minden kellék igazi.
– Természetesen utómunka lesz a felvételeken, de minden díszlet valódi. Semmi animáció nem lesz benne, hanem igazi felépített hatalmas díszletelemek alkotják a hátteret. A legnehezebb pontosan talán ezeknek az elemeknek az összerakása volt. A stáb nagyon profi és gyors volt, így hamar átállhattunk a különböző jelentekhez – mondta Bognár Tibor, a tiniénekes menedzsere.
– A csapat trükkök helyett olyan kameramozgásokat és ötleteket alkalmazott, ahol bebizonyosodik, hogy nem feltétlen kell mindig extra trükk, hogy egy kisfilm különleges legyen, vagy éppen olyan fényhatások, ami teljesen kézenfekvő de a leleményesség csodákra képes. Egy jópofa ötlet is látványos elemet tud hozni. A futurisztikus hangulatú imidzs klip, a Kapj el című dal elektro világához remekül illik.
Kis kitérő: Barbee nem változik! Marad ugyanaz a bolondos tini
A kisfilm rendezője Jimy volt, aki a Unique Hiszed vagy sem klipjét is megvalósította míg az operatőri munkát az Aranyszem díjas Mayer Zoltán látta el.
A közel 16 órás forgatás alatt Barbee 6 alkalommal öltözött át. Érdekes, hogy a ruhák egy részét Makány Márta tervezte kimondottan a videoklipre.
Barbee Kapj el című videoklipjét várhatóan április elején – pontos időpontot a www.barbee.hu oldalon teszik közé – mutatja be először zenecsatorna.
zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.