Thursday, December 1, 2022
spot_img

Latest Posts

BALÁSSY BETTY & VARGA FERI: AJÁNDÉK

Az év férfihangja, Varga Feri és a többszörös jazzgyőztes Balássy Betty egyedülálló karácsonyi albummal jelentkezik!
A közönség 2006 óta ismerheti és hallgathatja a Balássy Betty és Varga Feri magas színvonalú könnyűzenei produkcióit élő koncerteken és a médiában – töretlen sikerrel!
Varga Feri a 2006. év férfihangja címet nyerte el a Megasztárban nyújtott kimagasló teljesítményével. Balássy Betty több nemzetközi és hazai énekverseny nyertese és számos tehetségkutató verseny szakmai munkájának résztvevője. Eddigi munkáik bizonyítják, hogy ők az ország egyik legnépszerűbb előadóművész párja.
Eddig megjelent kiadványaik: 2007-ben az “Ébredni valakiért”, 2009-ben pedig két lemezt is kiadott a művészházaspár. Az egyik egy popzenei album “Jókor, jó helyen” címmel, a másik lemez pedig a “Jazz kettesben” címmel jelent meg. A sikereik egyik csúcspontja volt, hogy az “Egy bolond százat csinál” című országos erejű sláger Fonogram-díjat kapott.
Balássy Betty és Varga Feri legújabb albumán gyönyörű karácsonyi dalok hallhatóak, melyek között találunk feldolgozásokat és már jól ismert saját szerzeményeket is, ünnepi hangszerelésben.
Hallgasd meg az új lemez dalaiból készült egyveleget ide kattintva!
1. Ünnep
2. Esik a hó
3. Téli mese
4. Maradj
5. Leszek-e én?
6. Kis ház
7. Noel nouvelet…
8. Itt a december
9. Mennyből az angyal
10. Ébredni valakiért
11. Deck the hall
12. Silent Night
13. Winter Wonderland
14. Bonus track: Itt a december (klip)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.