Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

AZ ÚJ LINKIN PARK KISLEMEZ, AZ ‘IRIDESCENT ’ A TRANFORMERS: DARK OF THE MOON FILMBEN DEBÜTÁL

– A LINKIN PARK a hivatalos website-ján, a  www.linkinpark.com -on jelentette be, hogy új kislemeze, az “Iridescent” lesz a végefőcímzenéje a Paramount Pictures gondozásában megjelenő Michael Bay filmnek, a Transformers: Dark of the Moon-nak.  A dal egy kissé át lett dolgozva a filmhez az albumverzióhoz képest, mely az A Thousand Suns c. lemezen volt hallható.  A Transformers sorozat harmadik része július elején kerül a mozikba.

A valaha volt egyik legsikeresebb filmzenés együttműködés, az első Transformers-hez kölcsönzött Linkin Park dal, a “What I’ve Done” csak az Egyesült Államokban 3 millió példányban kelt el, de a 2009-es második Transformersben elhangzó “New Divide” is meghaladta a kétmilliót. Mindkét dal első volt a modern rock radio chart-okon (a “New Divide” összesen 14 hétig!).

A Linkin Park samplerese, Joe Hahn rendezi ezt a klipet is, csakúgy, mint a “What I’ve Done”-t és a“ New Divide” -ot, melyben részletek voltak a filmből, és több, mint 78 milliószor nézték meg a YouTube-on.

Amikor a rendező, Michael Bay meghallotta az ‘Iridescent’-et, azonnal úgy érezte, hogy tökéletesen passzol a filmhez. “Az első két dal is hatalmas siker volt, nem kételkedem benne, hogy ez most is így lesz, ennél a dalnál“ -mondja Bay.  A Transformers zeneszerzője, Steve Jablonsky hozzáteszi: – “Michael és én azért szeretünk a Linkin Park-kal dolgozni, mert a saját zenéjük is szinte vizuális, tökéletesen átjön a vetítővásznon.”

“Az “Iridescent” mindig is nagy rajongói kedvenc volt élőben, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk, hogy Michael kiválasztotta a 3. Transformers filmhez” – mondja Mike Shinoda, a csapat zenei agya.

Itt megnézhetitek, ahogy Jablonsky és Shinoda beszél az együttműködésről:

http://www.linkinpark.com/profiles/blogs/linkin-park-and-transformers-3

http://www.youtube.com/watch?v=Bb0C5aMA4Fc

A Linkin Park idén nyáron folytatja az  A Thousand Suns Turnét Európában, hozzánk legközelebb a Nova Rock Fesztiválon játszanak Nickelsdorfban, 2011. június 11-én. További információk: www.linkinpark.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.