Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Az öngyilkosság a témája Deniz és a Kállay Saunders Band közös dalának

dontDon’t Do It címmel jelent meg Deniz és a Kállay Saunders Band izgalmas zenei kirándulása. A dal témája az öngyilkosság és annak lehetséges megelőzése.

Mindkét előadó vesztett már el közeli barátot, sőt rokont az illető öngyilkossága következtében, ezért személyesen érintettek a témában. Ezek a drámai momentumok kapcsán is kapcsolódtak egymáshoz, ezért is választották ezt daluk témájának.

A két fiú rajongói egyaránt furcsállták, hogy mi hozta össze kedvenceiket és mi inspirálta őket a közös munkára. Mindez a 2014-es Nagy-szín-pad versenyen kezdődött, ahol András is Deniz szurkolói közt szerepelt. Mivel mindketten az Egység Média vonzáskörében munkálkodnak,  így hamar megismerkedtek, s a verseny alatt összebarátkoztak.

A közösen eltöltött idő inspirálta őket arra, hogy alkossanak is közösen.

Ennek lett eredménye a Don’t Do It, aminek egyedi jellegzetéssege, hogy a Deniz által magyarul reppelt verzéket, András angol nyelvű refrénjei követik. A dal producere Pacsai Márk, míg a megzenésítésben még közreműködött Tóth Ádám is, a Kállay Saunders Band gitárosa. A videoklipet Orbán Koppány rendezte.

Deniz facebook / Kállay Saunders facebook

Deniz feat. Kállay Saunders Band – Don’t Do It

szerzők: Kállay Saunders András, Pacsai Márk, Rizner Dénes, Tóth Ádám

P+C 2015, Egység Média

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.