Wednesday, November 29, 2023
spot_img

Latest Posts

Az MR2 oldalán debütál a We Are Rockstars kislemeze

war_promo_foto_2012_1Egyedülálló módon, az MR2 – Petőfi rádió honlapjáról tölthető le ingyen a We Are Rockstars Magasban című kislemeze október első hetében. Az elektro-rock zenekar október 4-én, csütörtökön az A38 Hajón mutatja be az EP-t.

A Magasban című EP – ami tartalmazza a címadó dalt, annak angol verzióját és két remixét – október 1-től egy héten át ingyenesen letölthető az MR2 – Petőfi Rádió internetes oldaláról. Október 8-tól pedig a zenekar hivatalos- és Facebook-oldalán találják meg a rajongók.

Az együttes videót is készített a dalhoz, ami szintén az MR2 honlapján hallható illetve látható. Főhőse egy dobozfejjel rendelkező srác, és a zenekar tagjai is hasonló fizimiskával szerepelnek benne.

– A dal erőt adó, támogató üzenete az, hogy nem szabad soha feladni, lesz még jobb minden. A klip is erről szól, hiszen az elkeseredett, többiektől különböző gyerek végül találkozik velünk, hozzá hasonlókkal – mesélte Ligeti György, a We Are Rockstars és Zagar énekese.

A nyelvváltásról az énekes elárulta: ők eredetileg is így tervezték.

– Már az elején egyetértettünk abban, hogy magyarul szeretnék játszani, végül mégis angolul vettük fel a demót, és nem fordítottuk le a dalokat az első lemezünkhöz. A Magasbannak is angol a demóverziója, közösen írtuk át magyarra a szöveget. Míg a hazai rockzenekarok jelentős részénél a költészetbe forduló dalszöveg a hangsúlyosabb, nálunk direktebb, és az a fontos, hogy alátámassza a zenét. Úgy kell hangozzon, mint egy őszinte baráti beszélgetés – árulta el a frontember.

Október 4-án az A38 Hajón élőben is megszólal a Magasban. A kislemezbemutató koncert azért is lesz speciális, mert már 3 hónapja nem adtak hangos (azaz nem akusztikus) koncertet. Csütörtök este a We Are Rockstars után a dán Vinnie Who szórakoztatja majd a közönséget, az előzenekar pedig a Carbovaris lesz a hajó Hang/Hatás sorozatába tartozó estéjén. A belépő elővételben 800, a helyszínen pedig 1200 forint.

A kislemez linkje:

http://www.mr2.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=14021&Itemid=67

 

Részletek:

http://www.wearerockstarsband.com/

http://www.facebook.com/wearerockstarsband

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.