Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Az Est Music bemutatja: Irie Maffia Rocktrió

Budapest, Morrison’s Music Pub Opera, 2010. február 9. kedd 20:30h

Az Irie Maffia Rock Trio ötlete a hazai közönség kedvenc Irie Maffia zenekari próbái és sound-check-jei alkalmával született meg. Dési Tamás ‘Guba’ (dob), Havas Miklós ‘Doktor úr’ (basszusgitár), és Szekér Ádám ‘Bütte’ (gitár)…
… nagyon szerettek együtt zenélni a Maffia-ban és szabad idejükben illetve a zenekari sound check-ek alkalmával nyomni a dögös, zúzós, klasszikus rockzenét. Az együtt zenélések közben fogalmazódott meg bennük a gondolat, hogy érdemes lenne egy, az Irie Maffia zenekar zenei világától teljesen eltérő, de mégis széles rajongói táborra és közönségre számot tartó zenei projektet létrehozni.
Az Irie Maffia RockTrio zenei világát a Led Zeppelin, Black Sabbath, Audioslave, The Who, Rage Against The Machnie, Guns ‘n’ Roses, T-Rex, Eagles Of Death Metal és a mai dallamos, táncolható angol-amerikai kortárs rockzene határozza meg. Dési Tamás dobos és Havas Miklós basszusgitáros által alkotott ritmusszekció már korábban több ismert hazai zenekarban bizonyította tehetségét együtt és külön-külön is, session zenészként. Szekér Ádám gitáros személyében, aki szintén több ismert előadó oldalán megfordult már zenészként, dalszerzőként, megtalálták a tökéletes társat. Az Irie Mafia zenekaron belül Irie Maffia Rocktrió néven elhíresült dob-basszus-gitár hármasuk alkotja a mai napig az anyazenekar kemény magját.
Az Irie Maffia RockTrio jövő tavaszra tervezi megjelentetni bemutatkozó albumát, melyet klubokban, fesztiválokon szeretne majd bemutatni.
A belépés 21-ig ingyenes.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.