Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Az Első Emelet olyat tett, amire 20 éve nem volt példa!

A 80-as évek egyik legsikeresebb zenekarának, az Első Emeletnek, azokban az időkben úgy készültek a legsikeresebb lemezei, hogy az együttes tagjai több hétre leköltöztek billentyűsük, Berkes Gábor, balatonfüredi, családi nyaralójába. Az ott eltöltött napok alatt a sok bulizás, sportolás mellett az alkotásra is jutott idő, így készültek el a máig sokszor hallható slágerek.
Tereh István az együttes menedzsere kérdésünkre elmondta, hogy most, 2010-ben ehhez a hagyományhoz tért vissza a csapat, igaz, csak néhány nap erejéig.
 
– Közös barátunk, Várkonyi Attila (DJ Dominique) adta kölcsön a házát a Dunakanyar egyik hangulatos településén. A lelkesedés, jókedv határtalan volt, ahogy az alkotókedv is! Néhány nap alatt, húsz év kihagyás után, 3 új Első Emelet dal született!
Egyik este meglátogatta a zenekart Geszti Péter, hiszen, ahogy régen, most is ő írja majd a szövegeket. Közösen hallgatták meg az új zenéket és rögtön jöttek az ötletek, poénok.
Mivel több régi Első Emelet slágert is újrahangszereltek, énekeltek az együttes tagjai, a most elkészült 3 dallal és a további, még félkész zenei ötletekkel, akár már egy lemezanyag is összeállhat…
A zenekar idén is minél több helyen szeretne koncertezni, hogy az új, 2010-es Első Emelet dalokat is egyre többen megismerjék.
– zene.hu –

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.