Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Az apja nem aggódott az alkohol- és drogfüggő magyar énekesért

Kiss Tibi, a Quimby énekes-gitárosa fizikailag, lelkileg és anyagilag is leépült az önpusztítás éveiben. Most erről vallott D.Tóth Krisztának.

“Totális őrület, koboldok, démonok, én meg nem találtam a kijáratot” – így jellemezte Kiss Tibi, a Quimby énekes-gitárosa saját alkohol- és drogfüggőségének éveit D. Tóth Krisztának. “Minden szempontból leépültem, fizikailag, lelkileg, anyagilag. Aztán a szervezetem azt mondta: elég volt.” Az énekes a DTK Show-ban azt is elmondta, hogyan támogatta a családja és barátai ezekben az években. és hogyan sikerült végül szakítania az önpusztító életformával.

Kiss Tibi

Annyira nem aggódtunk érted – ezzel a mondattal bizony alaposan meglepte Kiss Tibort, a fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő Quimby énekesét saját édesapja a DTK Show-ban. A költő és tanár apa fia évekig tartó mélyrepülésével kapcsolatban azt mondta: „Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni… Súlyos időszak volt nekünk is, de mindig bíztunk benne.”

Kiss Tibi

Megbíztak művész fiukban már gyerekkorában is, amikor a festőnek készülő kamasz hol életnagyságú Mick Jagger képet festett a szoba falára, hol bombát gyártott a lakásban osztálytársaival. Bár végül a képzőművészeti egyetemet végezte el, a zenélés gimnazista kora óta élete része volt.
„Ha az elején elindultunk volna valamilyen most divatos tehetségkutatón, hát simán kiszórtak volna minket azzal, hogy tehetségtelenek vagyunk” – ismerte be nevetve az azóta egyik legnépszerűbb hazai együttessé lett Quimby frontembere. Akit mellesleg teljesen levett a lábáról a DTK Show-ban az egyik legfiatalabb, mindössze nyolc éves Kiss Tibi rajongó…

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.