Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Az Anthrax és a régi énekes

Szinte hihetetlen, de mégis igaz! Az Anthrax 20 év után újra Joey Belladonna énekessel veszi fel legújabb albumát! Belladonna az 1990-es Persistence Of Time albumon játszott a csapattal utoljára lemezen.

Később 1992-ben elváltak útjáik, és az Athrax sorait az Armoured Saint énekese John Bush erősítette. Bush-al 4 albumot készített a zenekar, majd újra Belladonna következett a mikrofonnál elöbb egy 2005-ös majd egy 2006-os turné keretében. Ezek a kanyarok olyan sikeresek lettek, hogy 2010-ben Joey újra teljes jogú tagja lett a zenekarnak. Így most vele készült el a következő Anthrax album a “Worship Music”, amely szeptember 13.-án jelenik meg.A Charlie Benante (dob), Scott Ian (gitár), Frank Bello (basszus), Rob Caggiano (gitár) és Joey Belladonna (ének) úgy szeretne köszönetet mondani a Anthrax rajongótábornak, hogy a készülő albumról egy számot letölthetővé tettek saját honlapjukon. A Fight’em ’til You Can’t innen tölthető le hivatalosan az Anthrax oldalán.
Az Anthrax mostanában az új európai Big4 turnén elcsíphető a Metallica, a Slayer és a Megadeth  társaságában.  Ahogy írtuk korábban a turnén nem lesz jele Scott Ian gitáros , mert nemrég született gyermeke. Az Anthrax sorait ezeken a bulikon Andreas Kisser egészíti ki a Sepultura-ból.
Forrás: noisecreep.com
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.