Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Az Alma együttes ad kompkoncertet a Balatonon

– Az Alma együttes a következő fellépője a Nagyon Balaton rendezvénysorozat kompkoncertjeinek, az eseményre augusztus 25-én kerül sor a Balatonon, Tihany és Szántód között.
A felújított Kossuth komp délelőtt tíz órakor fut ki a tihanyi révből a különösen a gyermekek körében népszerű zenekarral és közönségével a fedélzetén – írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztató anyagukban. Hozzátették: indulás előtt Varázs Tamás bűvészshow-val szórakoztatja az érdeklődő családokat.
Kiemelték, a “családi kompkoncert” színpadi produkciói alatt lehetőség lesz horgászbotot és legyezőt készíteni, levendulászsákot varrni és óriás kirakóval játszani. A fedélzeten extra mosdók, ülőhelyek, árnyékolók és büfé is szolgálja a családok kényelmét, aki szeretne, saját tízóraiját is felviheti a hajóra.
A fel- és leszállás Szántódon és Tihanyban is lehetséges, az eseményre jegyek online a nagyonbalaton.hu, a jegy.hu oldalain, vagy személyesen Budapesten, az Akvárium klub jegypénztárában vásárolhatók – jegyezték meg.
Utaltak rá, a Nagyon Balaton három eseményből álló idei kompkoncert-sorozatát a Stereo MC’s brit hiphop csapat nyitotta meg július 28-án, az Alma együttest zárásként a Tankcsapda követi szeptember 16-án. A debreceni rockerek koncertjére már elővételben elkelt minden jegy.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.