Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Az Abba legenda magyar művésznők által él tovább

Két csodás nő, elismert művészek, akikben megvan a kellő alázat a munkájuk és a közönség felé. Siménfalvy Ágota és Janza Kata igazi Abba-feelinget teremt március 27-én azoknak, akik ellátogatnak Budapestre a Vigyázó Sándor Művelődési Házba.
A produkció OK Cast Rendezvényiroda saját ötlete, akik szeretik váratlan és népszerű ötletekkel is meglepni a közönséget. Janza Kata és Siménfalvy Ágota énekesként már többször léptek fel együtt, színházi produkciókban ritkábban voltak partnerek. Mindkettejüket nagyon szereti a közönség, s ebben a produkcióban vélhetően egymást erősíti a két díva.  
S, hogy miért az Abbára esett a választás? A kiindulási pontot az adta, hogy Kata és Ágota repertoárjában már szerepelt néhány dal a svéd sikercsapattól. Nem mellesleg nagy divat a retró és fantasztikus kultusza van most az egykori négyesnek.
A munka során bár több legendás előadó slágere felmerült, a gerincet egyértelműen az Abba adta, így a művésznők nagy örömmel vetették bele magukat a tanulásba.
Az előadás során olyan kortalan dalok csendülnek fel, mint Waterloo, a Thank you for the music, vagy a Mamma Mia, amely egyébként az est címadója is. A repertoárban 10 közkedvelt sláger hangzik el.
Egy-egy kedvenc hangzik még el mindkét előadótól – Donna Summer és Barbara Streisand – amelyek a Fame, illetve a Dreamgirls című filmmusicalek betétdalai. A műsor nagy meglepetéseként pedig Siménfalvy Ágota először énekli el közönség előtt júniusban megjelenő albumának címadó muzsikáját, az Ébred valami a szívemben.
Az előadás folyamán a hangsúly természetesen a zenén lesz, ám az  összekötő szövegek a dalok keletkezésének történeteit, és az aktuális kor meghatározó anekdotáit elevenítik fel.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.