Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Axl nem kér a Hall Of Fame-ből

A Guns N’ Roses frontembere megtörte a csendet, és kiadott egy közleményt, melyben elmondja, hogy nem lesz jelen a szombati gálán.Axl nem sűrűn ad interjút, így eddig az április 14-ei Rock and Roll Hall of Fame gáláról sem beszélt, ám most mégis megszólalt, méghozzá egy hosszas levél által, amit különböző médiumokhoz juttatott el. Ebben kifejti, hogy visszautasítja az elismerést, és azt is leírja, hogy nem lesz semmiféle újraegyesülés.

„A döntésem személyes, ez a levél pedig segít tisztázni a dolgokat, a saját, valamint az én táborom szemszögéből. Nem akartam vele senkit sem támadni, megbántani, vagy elítélni, de sajnos biztos vagyok benne, hogy ennek ellenére lesznek, akik támadásnak veszik.(Isten tudja, meddig kell még vitáznom a történtek miatt.) Őszintén nem szándékozom megbántani senkit, főleg nem a rajongókat ezzel a döntéssel.” -áll Rose levelében.

Az énekes mindezek mellett arról is beszél, hogy megpróbált a legjobb szándékkal állni a gálához, és a lehető legjobb megoldásra törekedett, de végül rájött, hogy „sehogy sem nyerhet.

„Az Appetite vagy az Illusion felállásról pedig…nyilvánosan már több, mint tisztán kifejtettem a véleményem. Semmi sem változott.” -tette hozzá Axl, és még azt is elmondta, hogy Izzy-t és Duff-ot szívesen látja bármikor 1-2 dal erejéig a Guns N’ Roses koncerteken.

zeneforum.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.